pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare i idrott åk F-6 till Rosendalsskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Lärare i idrott åk F-6 till Rosendalsskolan

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

Utgångspunkten för dig som lärare är att arbeta med planering, undervisning, utvärdering och värdegrundsarbete utifrån läroplanen. Arbetet sker både självständigt och i samarbete med kollegor. 

Som lärare ser du elevens hela skoldag som viktig och du samarbetar därför både med vårdnadshavare och kollegor kring eleven. Som en del i detta samarbetar även skolans och fritidshemmets verksamhet för att nå en högre måluppfyllelse och skapa bästa förutsättningar för varje elev. Du utgår från den elevgrupp du möter och förväntas skapa en varierande och utmanande undervisning. Att använda digitala verktyg är en naturlig del i din undervisning.  

Du främjar ett kollegialt lärande genom diskussion och reflektion vid såväl planerade som spontana tillfällen. För att gynna elevernas lärande, samt din egen och verksamhetens utveckling, tar du tillvara på olika professioners erfarenheter och kunskaper.

Din arbetsplats

Rosendalsskolan är en skola med cirka 380 elever i årskurs F-6. Rosendalsskolans fritidshem för årskurs F-6 består av fem avdelningar samt en öppen fritidshemsverksamhet för elever i åk 4-6. Hos oss kommer du att vara en av totalt 80 medarbetare som samverkar för att skapa de bästa skoldagarna för våra elever.

Vi är ett engagerat kollegium som arbetar med elevens bästa i fokus och för varje elevs optimala och maximala utveckling. Vår vision är "En skola där alla får lyckas och lära sig nya saker. Där alla blir positivt uppmärksammade och där alla känner stolthet, stöd och framtidstro".

Rosendalsskolan som arbetsplats präglas av kreativitet, dynamik och glädje. Hos oss trivs du som gillar variation i arbetet, ser styrkan i den mångkulturella kontexten och som vill arbeta nära elever och kollegor för att verka hälsofrämjande och utvecklande. 

På Rosendalsskolan arbetar vi i hög grad i ett tvålärarsystem runt klasserna. För att arbetet ska bli gynnsamt och roligt krävs att du tycker om att skapa team-känsla med dina kollegor och att göra arbetet tillsammans med andra. 

Du som söker

Du som söker har lärarlegitimation för årskurs F-6 med behörighet i idrott, alternativt har du slutförd eller pågående utbildning till lärare för årskurs F-6. Du har även tidigare erfarenhet av det pedagogiska arbete som uppdraget som lärare i årskurs F-6 innebär, antingen genom praktik eller avlönat arbete. 

I din roll som lärare i årskurs F-6 har du goda kunskaper om skolans uppdrag och är väl bekant med läroplanen (Lgr22) och övriga styrdokument. Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i det svenska språket. Detta för att du enligt läroplanen (Lgr22) ska organisera och genomföra arbetet så att eleven får stöd i sin språk- och kommunikationsutveckling samt ansvara för att varje elev kan använda det svenska språket på ett rikt och nyanserat sätt.

Som lärare i årskurs F-6 är du en god förebild. Du har förmågan att anpassa din undervisning till eleverna och låter dem vara delaktiga i utformningen av undervisningen. På ett kvalitetsmedvetet sätt skapar du goda förutsättningar för elevens utveckling och lärande, samt dokumentationen av densamma. Du är relationsskapande och samarbetar väl med de kontakter som förekommer i din yrkesroll anpassat till situationen.

Du som har en utfärdad lärarlegitimation samt behörighetsförteckning, vänligen bifoga dessa som filer tillsammans med dina ansökningshandlingar när du söker tjänsten. Är du utbildad lärare men ännu inte har ansökt om lärarlegitimation, vänligen bifoga utbildningsintyg. Är du under utbildning till lärare, bifoga studieintyg på hittills avslutade kurser vid högskola eller universitet.

Övrig information

Tillträde: 2023-01-09

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning till och med 2023-06-22

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10208

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev.

Dela detta jobb

Lärare i idrott åk F-6 till Rosendalsskolan

Linköpings kommun