pedagogjobb.se

Logga

Lärare i Idrott åk 7-9

Ansök nu

Lärare i Idrott åk 7-9

Internationella Engelska Skolan i Sundsvall, Sverige rekryterar, till vår fantastiska arbetsplats, en behörig lärare i Idrott med undervisning på Engelska.


Internationella Engelska Skolan (IES) är en mycket framgångsrik skola i Sverige med en mångsidig och engagerad personal. Våra skolor är tvåspråkiga med 50% av undervisningen på engelska och 50% på svenska. Nu påbörjar vi vår rekrytering för augusti 2020 och söker en lärare i Idrott för undervisning i årskurs 7-9, undervisning sker på engelska. I tjänsten ingår mentorskap. Vi söker en lärare som har stor kunskap inom sitt ämnesområde och är en entusiastisk pedagog. Du ska vara positiv, ha en utvecklad känsla för lagarbete samt vara beredd att satsa lite extra. Välkommen till en skola som präglas av engagemang och arbetsglädje.


IES erbjuder en internationell och stimulerande miljö där engagemang, yrkesstolthet och det engelska språket är de gemensamma nämnarna. Vi arbetar i en miljö där lärare kan undervisa och elever kan lära sig.


Mer information om företaget och vår skola i Sundsvall finns på vår hemsida www.engelska.se.


För att söka denna tjänst, vänligen mejla din CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av att arbeta på Internationella Engelska Skolan Sundsvall till linnea.wennberg.sundsvall@engelska.se

Dela detta jobb

Logga
Lärare i Idrott åk 7-9

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB