pedagogjobb.se

Lärare i idrott, åk 1-9 Nya Elementar, 85-100 %, vikariat, höstterminen

Ort
Utgår

2020-07-10

Ansök nu

Lärare i idrott, åk 1-9 Nya Elementar, 85-100 %, vikariat, höstterminen

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Nya Elementar är en kommunal F-9 skola som ligger i Bromma. Närheten till naturen och stadens centrum gör skolans läge mycket attraktivt. 1999 öppnade Nya Elementar upp dörrarna för en verksamhet i en nyrenoverad funkisskola. Här ges eleverna likvärdig tillgång till IT och därmed bättre möjlighet till kunskap som förbereder dem till det digitaliserade samhället. Vår verksamhet består av F-9 grundskola, grundsärskolan och SU-grupp.

För att bättre kunna utnyttja digitaliseringens möjligheter i undervisning och administration har vi på Nya Elementar sett till att vi har en likvärdig tillgång till digitala verktyg och insatser för kompetensutveckling för elever och personal. Alla elever har tillgång till egen iPad med syfte att nå en högre måluppfyllelse och som särskilt ska gynna elever i behov av särskilt stöd. På Nya Elementar tillhör alla medarbetare ett arbetslag. Vår styrka är vårt arbetslagsöverskridande kollegiala lärande. På skolan finns flera skolutvecklingsgrupper (t.ex. IKT, FoUprojekt) som driver det kollegiala lärandet genom att organisera t.ex. föreläsningar, workshops, teachmeets för skolans personal. Vi söker dig som har lärarlegitimation och vill arbeta utifrån ett tydligt elevfokus.      
 
https://nyaelementar.stockholm.se/


Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för att planera, undervisa och bedöma i idrott. I tjänsten ingår även mentorskap i årskurs 8. Du ingår i ett av högstadiearbetslagen samt ett ämneslag där du samarbetar med kollegor.  
 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i idrott upp till årskurs 9 och där examen från GIH är meriterande. Du vill arbeta utifrån ett tydligt elevfokus och har en positiv inställning till det kollegiala lärandet. Egenskaper som är meriterande är samarbetsförmåga, initiativförmåga, förändringsbenägenhet och helhetstänkande. Som lärare på Nya Elementar ska du vara en tydlig ledare, ha en förmåga att skapa ett bra undervisningsklimat samt ha en utvecklingsbenägen syn på lärande där du lyckas få med dig eleverna.

Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.

Läs mer på www.pedagogstockholm.se

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare i idrott, åk 1-9 Nya Elementar, 85-100 %, vikariat, höstterminen

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen