pedagogjobb.se

Logga

Lärare i hem- och konsumentkunskap

Ansök nu

Lärare i hem- och konsumentkunskap

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

TAPPSTRÖMSSKOLAN är en 7-9-skola med ca 600 elever. Skolan uppvisar höga resultat både vad gäller betyg, trivsel och trygghet. Skolan har funktionella, ändamålsenliga lokaler med välutrustade specialsalar. Vi har höga förväntningar på personal vad gäller professionalitet, förhållningssätt och bemötande. Skolan är belägen i centralorten på Ekerö med bra och snabba kommunikationer med buss från Brommaplan.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning
I Ekerö kommun får lärare tid till barnen och undervisningen – idag är vi en av Sveriges främsta skolkommuner. Våra omgivningar är som gjorda för att knyta an till delar ur läroplanen med vår rika natur och kulturhistoria. För att ge eleverna de bästa förutsättningarna delar våra kommunala skolor kontinuerligt med sig av erfarenheter och lärdomar med varandra. Här ser vi på det kollegiala lärandet som en förutsättning för elevernas utveckling.

Arbetsuppgifterna består av undervisning i hem- och konsumentkunskap, samt mentor för en grupp elever. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans tar ansvar för och utvecklar lagets arbete med elevgruppen. Du ingår också i en ämnes- och utvecklingsgrupp med särskilt ansvar för ämnesdidaktisk och pedagogisk utveckling.

Kvalifikationer
För att du ska lyckas med uppdraget ska du:

  • vara legitimerad lärare med ämnesbehörighet i hem- och konsumentkunskap.
  • tycka om att arbeta tillsammans med andra, ha god samarbetsförmåga och ett lösningsinriktat förhållningssätt.
  • vara en reflekterande lärare med god insikt i styrdokumenten och de möjligheter som ryms inom ramarna.

Tillträde: HT-20, med start 10 aug eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare

Länk till lediga jobb i Ekerö kommun

Om Ekerö kommun

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Fredrik Jarny

Rektor

08-124 570 33

Robert Wiren

Lärarförbundet

0735525455

Jessica Forsström

LR

08-124 5770

Dela detta jobb

Logga
Lärare i hem- och konsumentkunskap

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen