pedagogjobb.se

Logo

Lärare i gymnasiesärskolan; Programmet Hälsa, vård och omsorg

Företag Malmö stad
Ort
Utgår

2018-08-05

Ansök nu

Lärare i gymnasiesärskolan; Programmet Hälsa, vård och omsorg

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi tror på digitalisering som ett verktyg för att förbättra våra verksamheter och har som mål att bli Malmö stads första helt digitaliserade förvaltning. Vi ger kraft att växa.

Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom branscher som frisör, restaurang, livsmedel samt barn och fritid. Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola.

ARBETSUPPGIFTER
Värnhemsskolan söker en karaktärslärare inom gymnasiesärskolan för undervisning i hälsa, vård och omsorg inriktning äldrevård/omsorg. Du kommer att arbeta med ungdomar som har en lindrig utvecklingsstörning och som går på det nationella gymnasiesärskoleprogrammet Hälsa, vård och omsorg. I uppdraget ingår samordning av APL (arbetsplatsförlagt lärande) inom programmet.

KVALIFIKATIONER
Behörig lärare inom Vård och omsorg alternativt Barn och fritid eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av att ha undervisat i särskolan är meriterande. Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar med neuropsykiatriska diagnoser.

Urval och intervjuer kommer att göras löpande under ansökningstiden.

ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Dela detta jobb

Logo
Lärare i gymnasiesärskolan; Programmet Hälsa, vård och omsorg

Malmö stad