pedagogjobb.se

Lärare i grundskolans ämnen svenska och engelska åk 7-9, vikariat

Ansök nu

Lärare i grundskolans ämnen svenska och engelska åk 7-9, vikariat

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du arbetar med undervisning tillsammans med ett väl fungerade team av lärare?

Dackeskolan är en av gymnasieskolorna inom Mjölby gymnasium och har 6st yrkesprogram, introduktionsprogram och gymnasiesärskola med tre program. Hos oss finns cirka 400 elever och 60 anställda som är organiserade i programarbetslag. Tjänsten är inom Introduktionsprogrammen på gymnasiet. Du kommer ingå i ett team av lärare som har eleven i fokus.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten är inom gymnasieskolan på Introduktionsprogram med elever i åldersgruppen 16-20 år, verksamheten bedrivs med elever i mindre grupper. Eleverna kommer i första hand från Mjölby kommun men även från angränsande kommuner. Du kommer att undervisa i dina ämnen tillsammans med ämneskollegor. Att arbeta framgångsrikt med elever inom Introduktionsprogram kräver lyhördhet, flexibilitet och personlig mognad.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig lärare i svenska och engelska för åk 7-9, meriterande är behörighet i svenska som andra språk. Vi ser gärna att du har fått din legitimation.

Du vill stimulera eleverna till aktivt lärande i olika former. Du har god kontakt med eleverna och har förmåga att uppmuntra och utveckla elevernas språkkunskaper. Du är flexibel och vill vidareutveckla dig själv och undervisningen. Du har god vana att arbeta med dator i pedagogisk verksamhet.
Du tycker om att arbeta i team. Du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt och du är en lugn och strukturerad person. Det är viktigt att kunna vara tydlig och rak i kommunikationen för att skapa trygghet och förutsägbarhet för elev och föräldrar. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du erfarenhet från liknande verksamhet. Intervju kan ske innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder ett arbete i ett team som har flera års erfarenhet av undervisning på Introduktionsprogrammen inom gymnasieskolan.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare i grundskolans ämnen svenska och engelska åk 7-9, vikariat

Mjölby kommun