pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Lärare i grundsärskola inriktning träningsskola, årskurs 1-6

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Lärare i grundsärskola inriktning träningsskola, årskurs 1-6

Åkerskolan är en F-6 grundskola, grundsärskola 1-6 med tillhörande fritidshem. Skolan är vackert belägen, nära omväxlande natur i Nässjö Kommun.

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Arbetsuppgifter:

Barn- och Utbildningsförvaltningen söker lärare till Träningsskolan på Åkerskolan. Träningsskolan är en inriktning inom grundsärskolan. Här går elever med måttlig/grav intellektuell funktionsnedsättning i åk1-6.

Uppdraget innebär att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling utifrån elevens individuella förutsättningar. Läroplanen anger målen för elevernas kunskaper och sociala och personliga utveckling.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad lärare alternativt speciallärare med inriktning utvecklingsstörning. Meriterande är om du har kompetens i tecken som stöd eller teckenspråk, samt om du har tidigare erfarenhet av att jobba med grundsärskola eller träningsskola. Att tycka om barn och ungdomar är en förutsättning för att arbeta inom skolan. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver därför att du kan och tycker om att samarbeta.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2022-09-01. Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Arbetsgivarens referensnummer: TeWa-06

Upplysningar lämnas av:

Teresa Waldmann
Enhetschef
E-post: teresa.waldmann@nassjo.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare når du via Medborgarkontoret
Telefon: 0380-518000

Dela detta jobb

Logo
Lärare i grundsärskola inriktning träningsskola, årskurs 1-6

Nässjö kommun - Utbildningsförvaltningen