pedagogjobb.se

Jumkils skola

Vill du arbeta som lärare i fritidshem samt undervisa i idrott och hälsa? Välkommen med din ansökan till Jumkils skola redan idag!

Jumkils skola är en F-5 skola med cirka 70 elever och åtta medarbetare. Skolan är nybyggd och varje klassrum är utformat för att främja den tillgängliga lärmiljön. Skolan har en vacker skolgård och mycket natur i närheten. Det finns goda bussförbindelser till och från skolan.

Jumkils skola satsar mycket på det förebyggande arbetet och är en del av både KiVa - och Trivselprogrammet. KiVa är ett förebyggande arbete som omfattas av värdegrundslektioner och en samtalsmetodik som används vid kränkningar. Trivselprogrammet förespråkar lek och rörelse under rasterna genom strukturerade lekar som leds av elever under tillsyn av vuxna. Vi är även en skola som tillämpar det kooperativa lärandet som är ett förhållningssätt där eleverna tränas i sociala färdigheter och där lärandet sker i samspel med varandra. Fortbildning inom alla satsningar sker internt på skolan. Inga förkunskaper behövs.

På skolan finns ett Fritidshem för årskurserna F-5.

Jumkil och Bälinge skola har en gemensam skolledning och elevhälsoteam och ett samarbete mellan skolorna finns.

Läs mer om skolan här: Jumkils skola (http://www.jumkilsskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Under skoldagen kommer du ansvara för undervisningen i idrott och hälsa som för närvarande omfattas av tre lektionstillfällen. Du kommer dessutom driva aktiviteten idrott och rörelse under fritidsvistelsen. Du kommer även ansvara för Trivselprogrammet både dagtid och under fritisvistelsen med innebörd att fysisk aktivitet om rasterna ska främjas.
Tjänsten kan även omfattas av att du hjälper elevcoachen med att undervisa i värdegrund samt att du bistår med utredningar efter eventuella inkommande anmälningar om kränkande behandling. Rastvärdsskap och resurs i klass ingår också i tjänsten.

Din bakgrund
Vi söker dig som är lärare i fritidshem samt har legitimation i idrott och hälsa. Vi ser även att du har goda IT-kunskaper.

Du är flexibel och du ser möjligheter i förändringar samt att du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vi ser även att du har en god ledarskapsförmåga samt att du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jenny Westergren, rektor, 073-093 89 28

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Pernilla Kjellin, 018-727 41 96
LR, Maria Eriksson Ekholm, 018-727 41 96

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare i fritidshemmet med inriktning idrott och hälsa

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Dela detta jobb