pedagogjobb.se

Lärare i fritidshem till Vifolkaskolan F-6

Företag Mjölby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-17

Ansök nu

Lärare i fritidshem till Vifolkaskolan F-6

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med drygt 27 700 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på äldreboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss?

Vill du vara en del i ett välfungerande team där vi skapar de bästa förutsättningarna för eleverna?

Vifolkaskolan F-6 ligger i Mantorp. Skolan ligger bredvid högstadieskolan Vifolkaskolan 7-9. Skolan har ca 230 elever och ca 110 elever inskrivna på fritidshemmet. Fritidshemmet har två avdelningar Hajen och Sälen.

ARBETSUPPGIFTER
Lärare med inriktning mot arbete i fritidshem. Är lärare i musik, bild, idrott eller resurs i grupp under skoldagen och på eftermiddagen pedagog som är skicklig på barns kommunikation, fritid och kultur. Uppdraget innebär att möta elever mellan 6 och 12 år före, efter och under skoldagen och sätta elevernas sociala utveckling i fokus, och de olika sammanhang de finns i. Utifrån de mål som uppställts för verksamheten skall lärare i fritidshem i samarbete med andra befattningar skapa en god pedagogisk verksamhet som syftar till att främja barns/ungdomars lärande och utveckling, samt inspirerar barn/ungdomar till nya upptäckter och intressen.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarexamen med inriktning förskoleklass och åk 1-3, på högskola. Legitimation som lärare i fritidshem.

Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.

Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.

Du är kreativ och innovativ, du skapar nya idéer samt har lätt för att hitta nya infallsvinklar och lösningar på problem. Du söker möjligheter till förbättring av organisationen och tar initiativ till förändring.

Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du uppmuntrar och stödjer förändringsinitiativ. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du blir en del av en engagerad, lösningsfokuserad och kompetent personalgrupp. Varmt välkommen med din ansökan.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem till Vifolkaskolan F-6

Mjölby kommun