pedagogjobb.se

Vaksalaskolan

Är du legitimerad lärare för fritidshemmet? Vill du arbeta på en centralt belägen skola?
Vi ser fram emot din ansökan!

Vaksalaskolan är en grundskola för cirka 570 elever i verksamhet från förskoleklass till årskurs 9 samt fritidsverksamhet. Skolan är belägen vid Vaksalatorg och har på grund av sitt geografiska läge stor elevtillströmning.
Då skolan är belägen mycket nära Uppsala Resecentrum, är det smidigt för dig som söker och bor utanför Uppsala, att pendla.

Här kan du läsa mer om Vaksalaskolan (https://vaksalaskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som lärare i fritishemmet kommer du arbeta i skolans verksamhet under skoltid efter behov och ingå i ett fritidsarbetslag. Förutom sedvanliga arbetsuppgifter för en lärare i fritidshem, kommer du även att vara klassresurs i en lågstadieklass. Tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget planerar du en verksamhet i enlighet med våra styrdokument och med eleven i centrum.
Om du är intresserad av ledningsarbete inom fritidsverksamheten så finns det möjligheter till detta.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem/fritidspedagog. Vi ser att du har erfarenhet av arbete i fritidsverksamhet på skola samt av systematiskt kvalitetsarbete. Har du erfarenhet av arbetslagsledning ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har IT-kunskaper.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar samt är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Linn Vikander, biträdande rektor, 073-095 69 98

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Gülbahar Saritas eller Ann-Sofie Andersson, 018-727 50 66
Lärarnas Riksförbund, Agneta Rosén, 018-727 50 96

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare i fritidshem till Vaksalaskolan

Ansök nu

Dela detta jobb