pedagogjobb.se

Ramsta skola

Vill du arbeta i ett glatt och trevligt arbetsgäng som trivs tillsammans och som gillar sitt arbete? Är du intresserad av att vara med och utveckla vår verksamhet i enlighet med styrdokumenten för fritidshemmets verksamhet?
Välkommen till Ramsta skola!

Ramsta skola är belägen 17 kilometer väster om Uppsala centrum i vacker kulturbygd och med en fantastisk utemiljö. Skolan har till läsåret 2020/2021 cirka 340 ever i ålder 6-13 år. Personalgruppen består av cirka 30 medarbetare, de flesta med ansvar för undervisning. Vi bedriver ett aktivt utvecklingsarbete, bland annat i ett Erasmus + projekt med Spanien i syfte att utveckla barns tänkande. Fritidshemmet är uppdelat i två avdelningar förskoleklass och årskurs 1-3, sammanlagt cirka 170 inskrivna barn.

Ditt uppdrag
Du kommer att undervisa i fritidshemmets verksamhet för årskurs F-3. Du kommer att ingå i skolans resursteam med övrig personal i fritidshemmet, resursteamet arbetar i klass under den tid då fritids inte är öppet

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem alternativt fritidspedagog. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i fritidshem och av utvecklingsarbete. Det är även meriterande om du har goda IT-kunskaper.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samtidigt som du samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Lena Holmberg, rektor, 018-727 81 04

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Lina Karlsson, via skolans expedition 018-727 81 07

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare i fritidshem till Ramsta skola

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2020-07-03

Ansök nu

Dela detta jobb