pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Lärare i fritidshem till Rådmansö skola

Ort
Utgår

2021-12-04

Ansök nu

Lärare i fritidshem till Rådmansö skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Rådmansö skola har en fantastisk miljö med skog och sjö direkt vid skolgården. På skolan finns erfarna duktiga pedagoger men ett stort engagemang. Vi arbetar tillsammans med målet att bevara det genuina men sikta på framtiden. Vi söker dig som vill bli en del av vårt härliga gäng och vara med och utveckla fritidshemmet i enlighet med läroplanens mål. Tjänsten är på 100% och det ingår att vara arbetslagsledare och utvecklingsansvarig för fritidshemmet.

Arbetsbeskrivning

Du är en utbildad lärare i fritidshem och väl insatt i läroplanen och kap 4. Du kommer bli en del av skolans ledningsgrupp och ansvara för utvecklingsarbetet i fritidshemmet. Som person bör du vara positiv, strukturerad och utvecklingsorienterad. Vi är en skola med vilja att nå alla elever och se varje individ varje dag. 

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i fritidshem. Du är en tydlig ledare med salutogent ledarskap och goda kunskaper om läroplanen och fritidshemmets uppdrag. Du är bra på att samarbeta och ser kollegialt samarbete inom fritids och med skolan som en tillgång och förutsättning för en skola för alla. Du håller Norrtälje kommuns värdegrund och bemötandet av elever, vårdnadshavare och kollegor högt för att alla ska trivas och utvecklas tillsammans på ett bra sätt.

Om arbetsplatsen

Rådmansö skola en F-6 skola md ca 140 elever som ligger strax utanför Norrtälje. Skolan erbjuder en fantastisk miljö och många möjligheter att använda naturen i undervisningen. Läs gärna mer om skolan på hemsidan: https://www.norrtalje.se/info/barn-och-skola/grundskola/grundskolor/radmanso-skola/var-skola/

Tillsvidaretjänst på heltid
Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Dela detta jobb

logga
Lärare i fritidshem till Rådmansö skola

Norrtälje kommun