pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare i fritidshem till Hagenskolans anpassade grundskola

Företag Habo kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-10

Ansök nu

Lärare i fritidshem till Hagenskolans anpassade grundskola

Arbetsplatsen
Äntligen har vi startat Habo kommuns första anpassade grundskola (grundsärskola) som vi kallar för "Ängen". Skolan är en del av Hagenskolans organisation. Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Senast vi frågade om de kunde rekommendera vår skola till någon annan svarade samtliga JA på frågan, ett helt ok betyg tycker vi! Skolans vision är "Vi växer tillsammans" och den visar vägen i vårt långsiktiga arbete! 

Verksamheten bedrivs i en egen byggnad på Hagenskolans område där även en ny skolgård är utformad. Till en början går elever från årskurs 1 till 4 där de flesta har plats på fritidshemmet. 

Framgångsfaktorn för Hagenskolan tror vi är att både elever och personal trivs, vi gillar att samarbeta och vi är skickliga på det vi gör. Vi försöker bedriva en så varierad och inspirerande verksamhet som möjligt, vi arbetar gärna digitalt men ser även vinster i att arbeta på traditionellt vis och ute i naturen. Vi har en mångfald i våra elevers bakgrund, alla är olika och olika är bra tycker vi! 

Hagenskolan är en del av Habo kommun som är "den hållbara kommunen för hela livet". Kommunen med ca 13000 invånare är snabbt växande och ligger med goda kommunikationsmöjligheter mot både region Jönköping och Västra Götaland. Kommunens gemensamma värdegrund E.N.A - Engagemang, Närhet och Ansvar - är vägledande för oss i allt vi gör.

Läs mer >>

Arbetsuppgifter
Göra skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet. Du kommer att visa och göra det tydligt för varje elev att de kan lyckas i stort som i smått under hela dagen. I arbetsuppgifterna ingår att leda och utveckla verksamheten på fritidshemmet Ängen i enlighet med Lgr22. 

I ditt uppdrag arbetar du för att underlätta för elever i behov av särskilt stöd och utifrån ett helhetsperspektiv i både inlärning och utveckling. 

Vi hjälps åt med öppning och stängning, det innebär att arbetstiderna varieras under veckan.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du har ett positivt synsätt och du tror gott om människor och utgår från att alla gör sitt bästa. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet från arbete i särskola är meriterande. 

Att förstå värdet i relationer med så väl elever och vårdnadshavare som kollegor är troligen din främsta egenskap. Vidare är du en skicklig och engagerad lärare som sätter din egen undervisning som prioriterat område. Skicklig kan förresten betyda olika saker i olika situationer, vad som är viktigt är att du gillar att samarbeta och är engagerad när du är på jobbet! 

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. 

Du gläds med kollegor och elever kring framgång, små steg för verksamheten kan vara gigantiska kliv för individen! 

Att bedriva verksamhet och undervisning i skog och natur faller sig naturligt, likaså ser du värdet i att arbeta med relationer i alla sammanhang. 

Egna specialintressen är alltid meriterande, det kan vara digitala färdigheter, idrott eller något helt annat, välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. eller enligt överenskommelse.
Tillträde: 2022-11-28. eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske under ansökningstiden, vänta därför inte med din ansökan. 

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar. 
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan. 
Ansökningshandlingar returneras ej. 

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-10-10
Arbetsgivarens referensnummer: 2022-360

Upplysningar
Ulrika Ärlig
Biträdande rektor Hagenskolan
0701-062688
ulrika.arlig@habokommun.se

Robert Sjödelius
Rektor
0708-482063
robert.sjodelius@habokommun.se

Fackliga företrädare når du via vår växel
036-442 80 00

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem till Hagenskolans anpassade grundskola

Habo kommun