pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Lärare i fritidshem till Glänningeskolan, Laholms kommun

Ansök nu

Lärare i fritidshem till Glänningeskolan, Laholms kommun

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Därför är buktens kontursymbol och logotyp för Laholms kommun. Med blå yta och båge för Laholmsbukten, en vit strandlinje och ett grönt bälte för inlandet vill vi på ett enkelt sätt förmedla kommunens attraktiva sidor. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsplatsen

Glänningeskolan invigdes 2019 och är en av två F-6 skolor i Laholms centrala delar. Vi har härliga lokaler som inbjuder till lärande på alla plan. Vår fantastiska skolgård samt omgivande natur med både skog och sjö ger stora möjligheter till utomhusaktiviteter. Bredvid skolan finns den nybyggda idrottshallen som används av både skola och fritids. I detta filmklipp från vimeo återfinns utemiljön på skolan https://vimeo.com/358742299

Skolan jobbar med tre lågstadiespår och två på mellanstadiet. Vårt fritidshem består av två F-2 avdelningar – Luften och Jorden - och en 3-6 - Vinden. Varje avdelning har en teamledare (samordnare).

Skolans visions- och värdegrundsarbete utgår från orden tydlighet, inkludering och samsyn (TIS) som kan sammansfattas i ”Tillsammans” – som vi även gjort en låt om på skolan.

Arbetsbeskrivning

Du kommer inom fritidshemsverksamheten/skolan planera och aktivt medverka till en utvecklande och meningsfull fritidshemsverksamhet för våra elever. Som lärare i fritidshemmen har du stor del i skolans rastaktiviteter och vi jobbar med aktivitetsvärdar och vår lekbod ”Bodil”.
Tillsammans med dina kollegor har du ett viktigt arbete att utveckla Glänninges fritidshem för att möta alla barn.

Utöver fritidshemmets lokaler används idrottshall, skolans unika lokaler och digitala verktyg frekvent.
Fritidshemsverksamheten använder sig av ett digitalt in- och utcheckningssystem i skola24 och som fritidspersonal på skolan erbjuds du även egen dator. 

Kvalifikationer

Lärarexamen med behörighet att arbeta inom fritidsverksamheten, fritidspedagogexamen eller motsvarande behörighetsgivande examen för arbete på fritidshem. Tidigare arbete på fritidshem är meriterande. Personlig lämplighet kommer att värderas högt.

Bifoga personligt brev, CV och lärarlegitimation i din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 50–100%

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Upplysningar

Camilla Nilsson, tf rektor Glänningeskolan, tel. 0430-268 02

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel, 0430–150 00

Sista ansökningsdag
2021-11-30

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.

Dela detta jobb

logga
Lärare i fritidshem till Glänningeskolan, Laholms kommun

Laholms kommun - Socialförvaltningen