pedagogjobb.se

Logga

Lärare i fritidshem till Duvboskolan

Företag Sundbybergs stad
Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Lärare i fritidshem till Duvboskolan

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Duvboskolan arbetar vi med ständiga förbättringar i vår iver att utveckla skolan och oss själva. Duvboskolan är en populär kommunal F-6 skola med drygt 300 elever. Skolans resultat är mycket goda. På skolan har vi ett lugnt och trevligt klimat med hög trivsel hos elever, vårdnadshavare och personal. Genom bland annat skolans relativa litenhet har vi ett gott och nära samarbete kollegor emellan. Skolan är organiserad i små självstyrande arbetslag som har i uppgift att samarbeta kring eleverna i arbetslaget. På skolan arbetar vi efter vår värdegrund: kunskap, trygghet, delaktighet och utveckling.

Som lärare i fritidshem kommer du att ansvara för fritidshemmets verksamhet på en avdelning och ingå i ett arbetslag. Du kommer att arbeta med elever i årskurs 2.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten. Du ansvarar för att verksamheten kompletterar skolan och erbjuder våra elever en meningsfull fritid och stöd i sin utveckling. Vi ser också att du tillsammans med dina kollegor driver fritidshemmets utveckling på skolan.

Vi vill att du har lärarexamen med inriktning mot fritidshem alternativt fritidspedagogexamen/annan pedagogisk utbildning. Vi söker dig som har ett stort hjärta för elever och deras behov. Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur elevernas behov bäst ska tillgodoses. Vi vill att du är ansvarstagande, flexibel och kan samarbeta. Du har ett gott omdöme i hanteringen av både små och stora frågor. Vi vill att du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper, är flexibel och strävar efter hela skolans bästa.

Befattningen är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde 13 augusti eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 31 juli 2018. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Dela detta jobb

Logga
Lärare i fritidshem till Duvboskolan

Sundbybergs stad