pedagogjobb.se

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Vi söker nu en lärare inriktning fritidshem till våra fritidshem. Som lärare inriktning fritidshem hos oss har du stor möjlighet att påverka och utveckla din roll både enskilt och i arbetslaget. Du omsätter skolans läroplan och styrdokument i ditt dagliga arbete och ger eleverna förutsättningar till lärande och utveckling. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att utveckla verksamheten och skapa en trygg, rolig och lärorik skolmiljö.

Välkommen till Norra mo!
Vill du arbeta med engagerade kollegor och tillsammans med oss skapa en skola där varje barn ska känna sig tryggt, bli sett och mötas med respekt och värme? Tycker du om att utmanas och utvecklas i din profession genom starkt teamarbete och kollegialt lärande? Värdesätter du möjligheten att tillsammans med barn och elever upptäcka och utforska vår naturnära omgivning? Norra Mo är en växande enhet som ligger i de västra delarna av Jönköping. Vår enhet består av Ryds och Bottnaryds skolor och fritidshem samt förskolor. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Din kompetens
Är du en legitimerad lärare inriktning fritidshem eller på väg att bli? Är du en person som har ett positivt förhållningssätt, är strukturerad, har en god samarbetsförmåga och alltid sätter eleven i fokus? Då är du välkommen att tillsammans med oss bygga en skola som är i framkant. Om du har behörighet i idrott så är det meriterande. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.

Bra att veta
Bifoga gärna relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk till beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du här.
Urval och intervjuer kommer ske löpande under annonseringstiden.

Vill du veta mer?
Rektor Jenny Andersson tel 036-107594
Lärarförbundet, Yvonne Wikberg tel. 036-103519

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Lärare i fritidshem, som inger trygghet

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-25

Ansök nu

Dela detta jobb