pedagogjobb.se

Logga

Lärare i fritidshem med inriktning musik till Gärdesskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-25

Ansök nu

Lärare i fritidshem med inriktning musik till Gärdesskolan

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss!

Gärdesskolan är en F-9 skola med ca 620 elever. Skolan är idag belägen på två ställen, F-3 finns i paviljonger på Sollentunavägen och åk 4-9 ligger vid Rudbeckskolan. Till höstterminen 2020 står vår nya skola äntligen klar. Den nya skolan kommer vara belägen i ett radhus- och villaområde nära Edsbergsparken.

Arbetsuppgifter

Vi söker Lärare mot fritidshem med inriktning idrott till Gärdesskolan. Ditt huvuduppdrag är stimulera elevernas utveckling och lärande samt att erbjuda eleverna en meningsfull fritid med utgångspunkt i elevernas behov, intressen och erfarenheter. Tillsammans med ditt arbetslag ansvarar du för att eleverna erbjuds en variation av arbetssätt, uttrycksformer och lärmiljöer som integrerar omsorg och lärande.

Du arbetar för att främja elevernas sociala utveckling och arbetar samtidigt praktiskt för att eleverna ska nå kunskapsmålen i läroplanen. I ditt uppdrag ingår att skapa god kontakt med elever och vårdnadshavare i det dagliga arbetet samt att verka för god samverkan mellan fritidshem och skola.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare mot fritidshem, eller fritidspedagog med legitimation, och med idrottsinriktning.  Du har god samarbetsförmåga och har förmåga att skapa goda relationer med såväl barn som vuxna. Du har en helhetssyn på barns lärande och utveckling. Du är engagerad, initiativrik, positiv och flexibel. Du har god kännedom om barns olika förutsättningar och behov.

Har du adekvat utbildning och känner att du vill vara med och utveckla vår fritidsverksamhet sök tjänsten. 

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi erbjuder kompetensutveckling och friskvårdsbidrag. Länk till förmåner

Övrigt

Tjänsten tillsvidareanställning på 100%. Provanställning kan komma att tillämpas. Individuell lönesättning.

Urvalet sker löpande och vi har tagit ställning till de kanaler som vi vill marknadsföra denna platsannons i och undanber oss rekryteringshjälp.

Välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

Logga
Lärare i fritidshem med inriktning musik till Gärdesskolan

Sollentuna kommun - Utbildningskontoret