pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Lärare i fritidshem med inriktning idrott

Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Lärare i fritidshem med inriktning idrott

Åkerskolan är en F-6 grundskola, grundsärskola 1-6 med tillhörande fritidshem. Skolan är vackert belägen, nära omväxlande natur i Nässjö Kommun.

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Arbetsuppgifter:

Barn- och utbildningsförvaltningen söker lärare i fritidshem med inriktning idrott.

Som lärare i fritidshem arbetar du med att stödja barns utveckling och att på ett praktiskt sätt arbeta med skolans läroplan. Arbetet innebär undervisning och organisation av aktiviteter för skolelever inom grundskola och fritidshem. Verksamheten bedrivs både inomhus och utomhus. I uppdraget ingår även att utifrån skolans styrdokument planera och undervisa i ämnet idrott för årskurs 3, 4 och 6, samt träningsskola.

Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar aktivt för att andelen män som arbetar inom barnomsorgen ska öka. Vi ser därför gärna manliga sökanden.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lärarexamen med inriktning mot arbete i fritidshem, samt inriktning idrott. Att tycka om barn och ungdomar är en förutsättning för att arbeta inom skolan. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2022-09-01. Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker fortlöpande.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Arbetsgivarens referensnummer: TeWa-05

Upplysningar lämnas av:

Teresa Waldmann
Enhetschef
E-post: teresa.waldmann@nassjo.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare når du via Medborgarkontoret
Telefon: 0380-518000
 

 

Dela detta jobb

Logo
Lärare i fritidshem med inriktning idrott

Nässjö kommun - Utbildningsförvaltningen