pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lärare i fritidshem med idrott på Byarums skola

Ort
Utgår

2022-09-28

Ansök nu

Lärare i fritidshem med idrott på Byarums skola

Om arbetsplatsen

Byarums skola är en F-3 skola med ca 50 elever där det jobbar tre lärare, två fritidspedagoger och en elevassistent.
Skolan har stora grönytor runt skolan och ett rikt kulturhistoriskt område, med stora möjligheter för en aktiv utevistelse. Skolan ligger 4 km norr om Vaggeryds tätort vilket ger goda möjligheter för pendling.

I Vaggeryds kommun arbetar alla skolor med att utveckla undervisning, för fritidshemmet kallas detta för FDK (Fritids didaktiskt kollegium). Där träffas man i med sina kollegor i kommunen och tillsammans arbetar för att utveckla undervisningen på fritidshemmet med utgångspunkt i det som eleverna behöver utveckla. Lärare i fritidshem får även handledning och stöd av förstelärare inom fritidshemmet för att tillsammans utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med övriga pedagoger arbeta och planera du verksamheten i fritidshemmet. Du ansvara för verksamheten i fritidshemmet före och efter schemalagd skoldag samt samverka och planera med klasslärarna under den schemalagda skoldagen. Du har också ansvar för rastaktiviteter.

Ditt uppdrag innebär att arbeta med elevernas delaktighet och inflytande i den vardagliga undervisningen och skapar en trygg, säker och stimulerande lärmiljö för eleverna. Du bidrar också i det kollegiala lärandet på skolan och till den goda arbetsmiljön på skolan.
I denna tjänsten ingår även att undervisa eleverna i idrott, med planeringstid för detta.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är fritidspedagog/ lärare inriktning fritidshem med behörighet i idrott.

Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap. Med det menar vi att du har förmåga att hålla i en grupp elever och verka för att de känner sig trygga och att de utvecklas var och en, så långt som möjligt utifrån sina förmågor. Det är viktigt för oss att du har lätt för att samarbeta med personal och vårdnadshavare och att du är positivt inställd till utvecklingsarbete som bedrivs på skolan. 

Bifoga gärna utbildningsintyg i din ansökan då detta kommer efterfrågas om du blir aktuell för tjänsten

För att få anställning måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret vilket kommer efterfrågas om anställning blir aktuell. Beställ gärna detta i samband med ansökan så att det finns tillgängligt ifall du blir aktuell för tjänsten.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt ö.k

Ansökan

Referensnummer:   22/154

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.  

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

 

Dela detta jobb

logo
Lärare i fritidshem med idrott på Byarums skola

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen