pedagogjobb.se

Logga

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog till Hallarna skolan

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-25

Ansök nu

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog till Hallarna skolan

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Hallerna skolan är en nybyggd men etablerad skola som ligger i ett naturskönt område. Vi har en stor skolgård som ger stora möjligheter till lärande utomhus och vi har skogen som granne. Vi är idag en skola med 8 klasser och 4 fritidshemsavdelningar F-3 men vi växer och möter nya, spännande utmaningar. Hösten 2020 utökar vi med 4 klasser på mellanstadiet och hösten 2021 är vi en F-6 skola. I samband med att vi utökar verksamheten söker vi efter nya medarbetare. Då vi för första gången blir en F-6-skola, kommer du att få vara med i processen med att hitta bra arbetsformer inom fritidsverksamheten såväl som i samverkan skola-fritids. Du får möjligheten att arbeta i en mogen organisations fördelar samtidigt som du kommer att bli en del i att forma en verksamhet för en för oss ny åldersgrupp.

Våra fyra fritidshemsavdelningar har ett starkt samarbete mellan avdelningarna och arbetar i arbetslag tillsammans med lärare i förskoleklass eller grundskola.

Arbetsuppgifter:
Som lärare i fritidshem är du med och leder samt utvecklar fritidshemmets verksamhet utifrån läroplanen. Du har ett nyfiket förhållningssätt till ditt uppdrag och det pedagogiska arbetet ska bygga på barnens delaktighet.

Tillsammans med kollegor medverkar du till ett kollegialt lärande och att skapa en god lärmiljö för eleverna. Utöver att arbeta i fritidsverksamhet kommer du att ansvara för ett ämne du är behörighet i.

Kvalifikationer:
Högskoleutbildning som lärare i fritidshem.
- Erfarenhet från liknande arbete, behörighet i bild eller idrott eller goda kunskaper om digitala verktyg/IT är meriterande.
- Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, så som engagemang, flexibilitet, samarbete och struktur.

Vi erbjuder:
Ett självständigt och stimulerande arbete under ansvar. Samarbete med kompetenta kollegor, samt en stor arbetsgivares bredd och utvecklingsmöjligheter.


Erfarenhet:
Erfarenhet krävs

Övrigt:
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Antal platser: 2

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2020-04-15

Arbetsgivarens referensnummer: A905007


Upplysningar lämnas av:
Ingela Bratt
Rektor
Telefon: 0303-73 20 37
E-post: ingela.bratt@ stenungsund.se

Facklig(a) företrädare
De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00


Tillbaka

Dela detta jobb

Logga
Lärare i fritidshem/ fritidspedagog till Hallarna skolan

Stenungsunds kommun