pedagogjobb.se

Logo

Lärare i Fritidshem/Fritidspedagog, Högåsskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-06

Ansök nu

Lärare i Fritidshem/Fritidspedagog, Högåsskolan

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Högåsskolan - den klimatsmarta skolan!
Hösten 2015 öppnade Högåsskolan en F-6 skola mitt i Centrum. Det centrala läget innebär goda kommunikationsmöjligheter, kulturupplevelser samt närhet till det levande å-rummet och det vackra grönområdet Gredelby hagar.
På Högåsskolan arbetar vi tillsammans för att skapa trygghet, utveckling och möjligheter för alla! Vi har engagerad och skicklig personal som varje dag ger varje elev ett lärande med hög kvalitet. Vi söker nu fler medarbetare som vill vara med och fortsätta utveckla vår skola. Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Vi växer och söker fler kollegor till vårt fritidsteam. Vi söker dig med fritidspedagogexamen eller likvärdig utbildning/erfarenhet.
Som pedagog hos oss ingår du också i ett team med förskollärare, fritidspedagoger och grundskollärare. Tjänsten innebär arbete i en av våra årskurser F-3 med ansvar för fritidshemmets verksamhet. Tjänsten innebär också att arbeta i klassen som resurs tillsammans med klasslärare under delar av skoldagen. Du kommer att både självständigt och tillsammans med kollegor ansvara för planering, genomförande och upplägg av den pedagogiska verksamheten i fritidshem.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Är öppen, positiv initiativrik och tydlig i ditt ledarskap. Du har en helhetssyn på barns lärande och utveckling som förenar pedagogik med omsorg och är väl insatt i skolans och fritidshemmets uppdrag. Du tar ansvar för det pedagogiska uppdraget genom att planera, reflektera, utvärdera och utveckla verksamheten. Du känner dig trygg i användandet av digitala verktyg. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i fritidshem.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
Lärare i Fritidshem/Fritidspedagog, Högåsskolan

Knivsta kommun, utbildningskontoret