pedagogjobb.se

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-08

Ansök nu

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Kattarps skola tillhör norra Helsingborg. Skolan ligger centralt i Kattarp precis intill Kattarps skola ligger även Kattarps förskola. Det finns goda möjligheter till kollektivtrafiken både genom buss och tågförbindelser som ligger inom promenadavstånd till skolan.

Ständig rörelse och nära till skratt och lek, det är kännetecken för Kattarp. Vi är en liten enhet där rörelse och utveckling är en naturlig del i vardagen.


ARBETSUPPGIFTER
En av våra kollegor går i pension och Kattarps skola växer. Vi söker nu en ny kollega som vill arbeta och utvecklas tillsammans med oss!

Vi söker i första hand dig som är behörig/vill arbeta med undervisning i idrott åk 3-6 under skoldagen och arbeta på fritidshemmet på eftermiddagen.

Utifrån din kompetens och erfarenhet har du intresse för att samordna och driva en aktiv och stimulerande rastverksamhet under skoldagen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för ditt jobb som och vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss!
Du har lärarexamen med inriktning mot fritidshem eller fritidspedagogexamen samt är legitimerad.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från fritidshem och- /eller idrottsundervisning, men välkomnar givetvis även dig som nyligen tagit examen.

Du ser pedagogisk dokumentation som en naturlig del av ditt arbete och har kunskaper kring de digitala lärverktyg som används inom skolan. En förutsättning är också att du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

Du är en positiv kollega med ett driv som smittar av sig på andra. Du har lätt för att samarbeta och bygger relationer med både barn, vårdnadshavare och kollegor. Du har förmågan att se till barnens behov, är flexibel och kan anpassa dig efter de situationer som uppstår.

Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas inom yrket både för dig som är nyexaminerad och dig med erfarenhet och det finns goda möjligheter till fortbildning inom staden och inom Kattarps skola.

Vill du veta mer om oss tveka inte att höra av dig.
Välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Helsingborgs stad