pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Lärare i Fritidshem, Blombackaskolan

Ort
Utgår

2022-10-30

Ansök nu

Lärare i Fritidshem, Blombackaskolan

En dag på jobbet
Ditt huvuduppdrag är att i samarbete med medarbetarna skapa en bra och hållbar fritidshemsverksamhet med utgångspunkt i läroplanen.
Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten. Att samarbeta under skoldagen med övriga pedagoger i arbetslaget och göra hela dagen bra för barnen ser vi som en självklarhet på Blombackaskolan.
Tjänsten är en tillsvidareanställning.


Vem är du?
Krav:
Lärarutbildning med legitimation för grundlärare mot fritidshem. 

Meriterande: 
Erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd.

Personliga egenskaper:
Du har förmåga att möta barnens behov av trygghet, lugn och ro och utmanande aktiviteter.
Du är bra på att hålla struktur, hantera konflikter och göra det trivsamt.
Du har ett positivt förhållningssätt och en förmåga att bidra till ett gott arbetsklimat och samarbeta med såväl barn, föräldrar och kollegor.
För en jämnare könsfördelning på arbetsplatsen ser vi gärna manliga sökande.
 

Vi erbjuder dig  
Ett stimulerande arbete på en skola med höga ambitioner och en vision där vår elevcentrerade undervisning, vårt systematiska kollegiala lärande och vår gemensamma pedagogiska utveckling ger oss en skola med en utpräglat professionell och inkluderande lärmiljö med bästa möjliga förutsättningar för lärande, för alla i organisationen.   
Vi är stolta över att vi har ett väl utbyggt och pedagogiskt utvecklat digitalt arbetssätt som präglar verksamheten från F–9 och att vi har en mångkulturell skola som berikar bland annat genom den mångfald av språk och olika perspektiv som ger oss ett självklart omvärldsomfattande och normkritiskt förhållningssätt.   
Hos oss kommer du vara en av 70 medarbetare som arbetar vidare i den starkt positiva utvecklingsfas skolan står i och inför. Du blir en viktig kraft i det fortsatta förbättringsarbetet med att arbeta systematiskt för att förverkliga och tydliggöra Blombackaskolans vision och verksamhetsidé. På skolan finns ett stort intresse för pedagogisk utveckling och initiativ till att samverka, utveckla och diskutera pedagogiska frågor. Vi arbetar i ett omtänksamt kollegium, med klok prioritering, god delegation vilket ger en engagerad skola där vi arbetar lugnt, långsiktigt och hållbart.   
Kommunen erbjuder dig som anställd ett generöst friskvårdsbidrag på upp till 3 000 kr per år och du har möjlighet att äta pedagogisk måltid till en låg kostnad.


Välkommen till oss!  
Blombackaskolan är en F–9-skola med ett geografiskt läge nära kollektiva kommunikationer, centralt i Södertälje. Vi arbetar i ett trivsamt, erfaret kollegium där det finns en uttalad trivsel i både elev- som personalgrupp. Skolan har en stabil grundstruktur med arbetslag som enhet för pedagogisk utveckling och med en undervisningsnära skolledning. Det finns en stolthet av att vara del av Blombackaskolan. Skolans värdegrund vilar på en ansvarskultur där det är viktigt att alla är med och definierar behoven och tillsammans prioriterar efter de resurser som finns. Blombackaskolan är en mångkulturell skola där vi ser styrkan i olika språk och kulturer och värnar om en pedagogik som utgår från elevernas bakgrund på ett sätt som stärker olikheterna. Kreativitet, nyfikenhet och ödmjukhet är gynnsamt i en mångkulturell miljö samtidigt som struktur, tydlighet och ledarskapsskicklighet är självklara kompetenser i läraryrket för att stärka god undervisning.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden, varmt välkommen med din ansökan.
Hälsningar Adisa Catic, bitr. rektor åk F–3

Dela detta jobb

Logo
Lärare i Fritidshem, Blombackaskolan

Södertälje kommun – Utbildningskontoret