pedagogjobb.se

logga

Lärare i fritidshem

Företag Sotenäs kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-16

Ansök nu

Lärare i fritidshem

Sotenäs - havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun. Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Välkommen till Smögens skola. På vår skola arbetar vi tillsammans för varje elevs bästa. På vår skola har vi elever från F-3 samt att en förskola är integrerad i skolans lokaler. Vi är en liten skola med 6 pedagoger.

Du kommer tillsammans med övriga pedagoger planera och genomföra verksamheten samt vara resurs i grundskolan. Viss undervisning kan komma att ingå.

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och möjlighet till löneväxling. 

Arbetsuppgifter

Som medarbetare hos oss kommer du självständigt och tillsammans med övriga skapa en trygg skola för varje elev med möjlighet att få utvecklas och lära utifrån sina egna förmågor. 

Skolan arbetar medvetet med att bemöta våra elever lågaffektivt och se varje barns möjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig om har utbildning som lärare i fritidshemet

Som person är du är du så klart positiv, initiativrik, lojal och stort engagemang.

Det är meriterande om du har erfarenhet att undervisa i fritidshemmet. 

Villkor 

Tillsvidareanställning 100% fr.o.m. höstterminen 2021

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Dela detta jobb

logga
Lärare i fritidshem

Sotenäs kommun