pedagogjobb.se

Sverkerskolan

På Sverkerskolan möter du en arbetsgemenskap där fritidshemmets plats är självklar! Fritidshemmet är en viktig nyckel till skolans framgång.

Sverkerskolan är en skola F-9 som ligger i hjärtat av Luthagen. Lågstadiet är inrymt i två vackra skolbyggnader från början av 1900-talet som dessutom är nyrenoverad. Skolan har precis expanderat uppåt i åldrarna i närliggande lokaler som även de renoveras under sommaren. Sverkerskolan har länge varit en stimulerande och utvecklande miljö för elever och personal. På skolan finns en lång tradition av pedagogisk utveckling och nytänkande. Skolans medarbetare består av många olika specialistfunktioner som bidrar till en mångfald i kompetens och perspektiv. Att arbeta på Sverkerskolan är sällan tråkigt - det är här det händer!

Läs mer om skolan här (http://sverkerskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som lärare i fritidshem på Sverkerskolan ingår du i en utvecklande och kreativ arbetsgemenskap med andra lärare som delar ett stort engagemang för elevernas hela dag. Fritidshemmen är ordnade årskursvis men samarbetar tätt när det gäller utemiljön och aktiviteterna i den. Ett gediget samarbete finns kring att erbjuda väl genomtänkta aktiviteter som lyfter eleverna i förhållande till förmågorna de ska ges möjlighet att utveckla på fritidshemmet. Lovverksamheten sätter vi särskilt värde vid och där ser vi stora möjligheter att göra skillnad i vårt kompensatoriska uppdrag.
Som behörig lärare i fritidshem är du ansvarig för att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen framåt tillsammans med övriga medarbetare. Du bör även vara intresserad av att undervisa i ämnen du är behörig i eller att ha ett specialpedagogiskt uppdrag i din årskurs.

Din bakgrund
Vi söker dig som har nyare eller äldre utbildning som ger behörighet som lärare i fritidshem. Du har också legitimation med behörighet för fritidshem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med undervisning i skola och/eller fritidshem. Goda kunskaper i tal och skrift samt goda IT-kunskaper är önskvärda.

Som person har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Christina Ogebrink, 0725-74 77 14
Ingegerd Dahlgren-Stefansson 0766-96 69 55

Facklig företrädare:
Lärarförbundet Carina Dannfors 0727-09 61 23
LR Håkan Elfström 0766-96 67 38

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare i fritidshem

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Dela detta jobb