pedagogjobb.se

Lärare i fritidshem

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Lärare i fritidshem

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Hakarps so, Stensholmsskolan
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100%
Tillträdesdag    2020-01-07 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag    2019-11-17
Referensnr    19-60-2744
Publicerad    2019-10-24

Vill du ha ett av de viktigaste och roliga uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje! 

Ditt nya jobb
Vi söker ny medarbetare till vårt fritidshem Fritidsklubben, för elever åk 3-6, på Stensholmsskolan! Du kommer arbeta både på fritidshem och i skolsamverkan. Vi förväntar oss att du vill vara med och är aktiv när det gäller att skapa en spännande och lärorik fritidshemsverksamhet tillsammans med blivande kollegor. Samtliga kollegor är legitimerade och har examen antingen som fritispedagog eller lärare fritidshem!

Välkommen till oss!
Hakarps skolområde ligger på Huskvarnas höjder i natursköna områden och består av tre skolor: Egnahemsskolan (F-3), Nordskogens skola (F-3) och Stensholmsskolan (F-6). Sammanlagt kommer det i augusti gå ca 690 elever på våra skolor, varav varav ca 430 elever på Stensholmsskolan. Hakarps skolområde kännetecknas av en mycket engagerad och kompetent personal som gör ett fantastiskt arbete för och med våra elever.

Kompetenskrav
Du ska vara behörig och legitimerad lärare inriktning fritidshem/fritidspedagog precis som dina blivande kollegor. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Du har grundläggande IT-kompetens och gillar digitalt lärande.
Som person är du en tydlig ledare som kan anpassa ditt förhållningssätt till individernas behov och kan ta initiativ och ansvar. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och har en mycket god samarbetsförmåga samt ett stort engagemang i ditt arbete.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här. 
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Tina Djärf, rektor, 036-102588
Petter Alfredsson, biträdande rektor, 036-106987
Andreas Odén, biträdande rektor, 036-106906
Sofia Forsström, Lärarförbundet, 036-106491

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem

Jönköpings kommun