pedagogjobb.se

Kvarngärdesskolan - Uppsala International School

Vill du arbeta på vår skola där vi tillsammans ser till att alla elever inser att kunskap är vägen till frihet att forma sin egen framtid? Välkommen med din ansökan!

Kvarngärdesskolan, Uppsala International School, är en skola centralt belägen i Uppsala. Vi är en skola som välkomnar elever från hela världen och har i nuläget ca 600 elever och 75 medarbetare. Vi har en bred kompetens genom våra olika verksamheter, grundskola F-5 och tvåspråkiga klasser F-9 samt internationell klass åk F-4.

Läs mer om skolan här (http://www.kvarngardesskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
I tjänsten ingår att under skoltid arbeta tillsammans med klasslärare och under fritidstid med andra fritidslärare för att skapa en god lärmiljö för våra elever. Tillsammans med arbetslaget för fritidshemmet ska du planera, genomföra och utvärdera undervisning på fritidshemmet enligt Lgr11.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för fritidshemmet/fritidspedagog. Vi ser gärna att du har IT-kunskaper och kunskaper i engelska.
Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har en god ledarskapsförmåga.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Gunilla Söderström, rektor, 018-727 59 01 (#)

Facklig företrädare:
Lärarnas riksförbund: Helena Johansson, 018-727 59 00
Lärarförbundet: Agneta Häll, 018-727 59 00
Kommunal: Pär Henningsson, 018-727 59 00 (#)

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare i fritidshem

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-21

Ansök nu

Dela detta jobb