pedagogjobb.se

logga

Lärare i franska och engelska till Genarps skola 4-9

Ansök nu

Lärare i franska och engelska till Genarps skola 4-9

Barn- och skolförvaltning

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

 

 

Om oss

Genarps skola är en 4-9-skola med ca 300 elever. På Genarps skola arbetar ca 45 medarbetare för att tillsammans och nära eleverna skapa tillgängliga och trygga lärmiljöer. På Genarps skola månar vi alla om att skapa goda relationer med varandra och med våra elever. Vårt utvecklingsarbete fokuserar tillgängliga lärmiljöer och språkutvecklande arbetssätt. I varje klassrum finns smartboard, projektor och alla elever har egen I-pad/dator.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ta aktiv del skolans och elevernas utveckling. Du kommer att ansvara för undervisningen i dina ämnen främst i åk 7-9. Mentorsansvar ingår i tjänsten. Som pedagog ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleverna känner nyfikenhet och lust att lära.

Du ingår i ett arbetslag där du tillsammans med kollegor bidrar till att skapa en helhet kring eleverna, och är med och utvecklar den pedagogiska verksamheten och elevernas lärmiljö. I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera samt betygsättning. På skolan arbetar vi i Unikum och Gsuite.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har lärarexamen och ämnesbehörighet i Engelska och Franska. Behörighet i andra ämnen är av intresse. Erfarenhet är inte ett krav, men det är meriterande.

Du som söker:

- kan bygga goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare
- kan skapa goda lärmiljöer som möter elevers och gruppers olika behov
- är tydlig och strukturerad ledare i klassrummet 
- kan använda dator och andra tekniska hjälpmedel i ditt dagliga arbete och i undervisningen
- har god förmåga att dokumentera lärandet.

 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 2020-08-10

 

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-08-09

Referensnummer

2020/608

Kontaktperson(er)

 

Pia Gustafsson, 046 35 99 514

Dela detta jobb

logga
Lärare i franska och engelska till Genarps skola 4-9

Lunds kommun - Barn- och skolförvaltningen