pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare i franska åk 6-9, vikariat

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2022-01-21

Ansök nu

Lärare i franska åk 6-9, vikariat

Om British Junior
Vi är en dynamisk skola från förskoleklass till årskurs 9. Vi förnyar och förbättrar ständigt våra pedagogiska metoder och fokus är alltid på den individuella elevens kunskaper och utveckling. British Junior är först och främst en kunskapsskola men våra pedagoger lär också barnen den fulla meningen med empati, social interaktion, förståelse för andra kulturer och disciplin. Vi lär eleverna att respekt, kunskap, förståelse, acceptans och samarbete är vägen till långsiktig framgång.

Vi söker nu en vikarie i franska åk 6-9. Tjänsten är på 60-80%, men det finns möjlighet till utökning vid undervisning i ett annat ämne.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen och som är behörig att undervisa i franska och eventuellt annat ämne i årskurs 6-9. Som medarbetare hos British Junior är du ett gott föredöme för våra elever och du hjälper till att föra ut vår värdegrund. Du har ett coachande förhållningssätt med förmågan att skapa en lärmiljö där varje elev blir sedd och du brinner för att få alla eleverna att förstå och utvecklas så långt som möjligt. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning till skolutveckling och till kollegialt lärande. Du ser arbetet i arbetslaget som en förutsättning för hög måluppfyllelse och försöker tillsammans med lärare och skolledning utveckla undervisningens innehåll och metoder på ett systematiskt sätt.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Lärare i franska åk 6-9, vikariat

Yobber AB