pedagogjobb.se

Vill du vara med vid uppstart av undervisning i moderna språk i årskurs 6 vid Ängens skolområde? Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i franska för årskurs 4-9.

Om tjänsten
Till kommande läsår börjar elever i årskurs 6 att läsa moderna språk vilket gör att tjänsten gäller årskurs 6-9. Du kommer att ha din grundtjänst på Navet 7-9 men kommer att undervisa årskurs 6 på närliggande skolor så som Änglandaskolan, Sörbyängsskolan, Sörbyskolan, Sveaskolan, Rostaskolan och Almbroskola. Eventuellt kan undervisning ske inom sammanslagna grupper. Du kommer att ingå i ett nätverk med andra språklärare. 
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter
- du ska undervisa i franska i årskurs 6-9
- du har kunskap om och är intresserad av att utveckla undervisningen
- du planerar, genomför och utvärderar undervisningen
- du arbetar för bästa möjliga måluppfyllelse
- du skapar god miljö för lärande
- du arbetar och dokumenterar i de verksamhetssystem som finns
- att tillsammans med skolans personal delta i skolans utvecklingsfrågor

Kompetenskrav
- lärarlegitimation med behörighet att undervisa i franska för årskurs 4-9
- goda IT kunskaper

Som lärare är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, där du lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar samt anpassar sättet att förmedla budskap till mottagaren. Du är flexibel och anpassar dig till ändrade omständigheter. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande
- erfarenhet av undervisning

Omfattning och tillträde
Tillsvidareanställning 20%
Tillträde: 2018-08-13
Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Navet 7-9 är placerad på Ladugårdsängen i Örebro. Vi kommer till kommande läsår att vara ca 220 elever fördelat på tre arbetslag. Navet 7-9 är en del av Ängens skolområde där Änglandaskolan, Sveaskola, Eklundaskolan, Sörbyängsskolan, Kryddgårdsskolan, Sörbyskolan och Almbro skola ingår.

Mer information om skolan hittar du på http://www.orebro.se/navet

Övrig information
Lärarlegitimation med angiven behörighet ska bifogas i ansökan, alternativt behörighetsgivande examensbevis som berättigar till legitimation. Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb/larare.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 22 juli 2018.
 
Som en del av denna rekryteringsprocess kommer du att genomföra ett antal arbetspsykologiska test. Syftet är att vi på ett så objektivt sätt som möjligt ska kunna kartlägga faktorer som är viktiga för den aktuella befattningen.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Lärare i Franska åk 6-9 till Ängens skolområde

Företag Örebro kommun
Ort
Utgår

2018-07-22

Ansök nu

Dela detta jobb