pedagogjobb.se

Lärare i förskoleklass och år 2

Ort
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Lärare i förskoleklass och år 2

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

På Laröds skola arbetar vi med en strukturerad lärmiljö där varje elev skall känna sig sedd, bemött och tillhöra ett sammanhang. Med en stabil personalorganisation och snart nya lokaler finns förutsättningar att skapa en god lärmiljö. Vi har tydliga förväntningar på våra elever och har ett gemensamt ansvar för elevernas lärande och studiemiljö. Laröds skola ligger i norra Helsingborg med direkt bussförbindelse från centrum och tågstation.

Vårterminen 2020 startar vi en ny skola som är byggd för att rymma 550 elever.ARBETSUPPGIFTER
Söker du nya utmaningar och vill arbeta på en skola där vi är prestigelösa i vår vardag och har förståelse för varandras åsikter?
Laröds skola söker nu två lärare för undervisning i förskoleklass respektive år 2. Som pedagog ska du genomföra planeringar, undervisning, utvärdering, pedagogisk dokumentation, mentorskap, kontakt med vårdnadshavare och samarbeta med arbetslag och övriga kolleger. Du leder och utvecklar det pedagogiska arbetet och skapar bästa möjliga förutsättningar för varje elev. I vår nya fina skola finns den miljö som skapar bästa förutsättningar för en god lärmiljö.
Här välkomnas du till en arbetsplats där vi är ödmjuka mot varandra och respekterar varandras olikheter.
Din undervisning tar sin utgångspunkt i elevernas behov, intresse och erfarenheter samtidigt som du hela tiden utmanar eleverna vidare genom att inspirera dem till nya upptäckter. Du erbjuder en variation av arbetssätt, uttrycksformer och tillgängliga lärmiljöer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare F-3. Om du har erfarenhet av pedagogiskt arbete och dokumentation är detta strakt meriterande.
Med nya skolan är vi i en härlig utvecklingsfas, detta tycker du är spännande då du vågar tänka nytt för att skolan skall utvecklas och bli till en ännu bättre lärmiljö för eleverna.
Vi förväntar oss att du är en person som vill och vågar ta egna initiativ.
Du ser det relationsskapande ledarskapet som en viktig väg till framgång och du tror på att människor kan utvecklas både vad gäller kunskaper och socialt.
Du använder modern teknik i din undervisning som ett självklart redskap för kommunikation, skapande, lärande och till elever som använder sig av kompensatoriska program.

Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Lärare i förskoleklass och år 2

Helsingborgs stad