pedagogjobb.se

Arbetsplatsbeskrivning

Bernadottegymnasiet är en mindre kommunal skola som har funnits sedan 1996. Till hösten kommer vi ha 370 elever och cirka 27 anställda. Allt arbete på Bernadottegymnasiet, både i och utanför lektionerna, ska utgå från våra ledord; synlighet, stöd, struktur och ansvar. Skolan präglas av en god gemenskap till följd av ett respektfullt uppträdande både inom och mellan årskurser, där personalen är en mycket viktig del av värdegrundsarbetet. Vi tror att en nära relation till eleverna – till exempel under studiehandledning, intensivveckor, idrotts- och friluftsaktiviteter – lägger grunden för att lyckas med arbetet i klassrummet.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som är legitimerad lärare i företagsekonomi i kombination med annat relevant ämne för undervisning på ekonomiprogrammet och samhällsprogrammet. Höstterminen 2019 startar skolan för första gången upp ekonomiprogrammet så du kommer vara delaktig i genomförandet av uppstarten. I tjänsten ingår även handledarskap av en elevgrupp.

Kvalifikationer

Du är legitimerad i företagsekonomi i kombination med annat ämne.

Du anpassar undervisningen utifrån olika undervisningsstrategier och gör eleven delaktig i din planering.

Du arbetar på ett reflekterande och systematiskt sätt, både enskilt och tillsammans med kollegor.

Du använder IT som ett naturligt redskap för att utveckla elevernas lärarande. Varje elev hos oss har en egen dator.

Du lyckas skapa ett engagemang hos eleverna och fångar deras nyfikenhet.

Övrigt

Förutom ämneskompetens värderar vi de sökandes alla övriga meriter, inte minst förmågan att agera som föredöme och ha en nära professionell relation till eleverna. Exempel på övriga meriter vi tittar på är föreningsarbete, genomförd värnplikt, vana av friluftsliv, tidigare och nuvarande idrottande samt olika ledaruppdrag. 

Lärare i företagsekonomi till Bernadottegymnasiet

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-21

Ansök nu

Dela detta jobb