pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lärare i Engelska till Kunskapsskolan Tumba

Företag Kunskapsskolan
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-18

Ansök nu

Lärare i Engelska till Kunskapsskolan Tumba

På Kunskapsskolan arbetar vi för att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformad. Vi utmanar och coachar dem för att de både ska klara av sina mål och framtida studier. I det här arbetet krävs duktiga och engagerade pedagoger. 

Kunskapsskolan Tumba söker en legitimerad lärare i Engelska för årskurserna 6-9
  

Arbetsuppgifter 

Vi söker legitimerade lärare i Engelska för årskurserna 6-9. I ditt uppdrag kommer du att samarbeta med andra pedagoger inom ditt ämne. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%.

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Förutom att vara ämneslärare är du också personlig handledare åt ett tjugotal elever och du har varje vecka ett individuellt handledningssamtal med var och en av dina elever. Du hjälper dem att planera och sätta mål för sina studier och genom att följa upp planerna. 

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt att planera arbetet i arbetslag och i ämneslag. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel. Läs mer om vårt arbetssätt https://www.kunskapsskolan.se/om-oss/hur-vi-arbetar
 

Kvalifikationer 
Som sökande ska du vara legitimerad lärare i Engelska och väl förtrogen med LGR -22 och formativ bedömning.
 

Meriterande kvalifikationer
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning och handledning i årskurserna 6-9. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.
 

Arbetsplatsen

Kunskapsskolan Tumba är en grundskola årskurs 4-9. Skolan har idag cirka 400 elever. Skolan startade 2002 och har sedan dess lockat elever från stora delar av Botkyrka kommun såväl som hos grannkommunerna.  Skolan är belägen på Hans Stahles väg 17 ett stenkast från buss- och järnvägsstationen. 

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasieskolor och vuxen- och företagsutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.  Kunskapsskolans första grundskolor startades år 2000 och idag går drygt 14 500 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. 

Arbetstid och varaktighet
Tjänsten är en tillsvidaretjänst 100%
 

Rekryteringsprocessen 
Ansökan sker via länken nedan senast den 18 oktober 2022. Observera: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid frågor kontakta Rektor Henrik von Knorring, 0733 100 294  henrik.vonknorring@kunskapsskolan.se

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Besöksadress

Hans Stahles väg 17, Tumba

 

Dela detta jobb

logo
Lärare i Engelska till Kunskapsskolan Tumba

Kunskapsskolan