pedagogjobb.se

Logga

Lärare i Engelska och Idrott, Praktiska Gymnasiet i Täby

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-16

Ansök nu

Lärare i Engelska och Idrott, Praktiska Gymnasiet i Täby

Vi söker en lärare i Engelska och Idrott som är hungrig på att odla jobbsugna talanger och som kan börja under HT2019. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever dit! Tjänsten och innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan. Du kommer även att vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang. Vi är en liten skola så alla hjälps åt med det som behöver göras.

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Vi är stolta över vår skola som erbjuder en trygg och säker skolmiljö som säkerställer elevernas studiero. Detta genererar en naturlig framtidstro hos eleverna och harmonisk arbetsmiljö.

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i engelska och idrott.
Du är väl förtrogen med skolans regelverk och har kunskaper samt erfarenhet inom området. I arbetsuppgifterna ingår att aktivt arbeta med att det erbjuds praktikplats till varje elev inom ditt program. Vi söker dig som har ett stort engagemang och drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt.

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Eftersom vi jobbar småskaligt är det lätt att lära känna alla och ”komma in i gänget”.

Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och ingår i AcadeMedias koncern som är störst i Norden inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet efter sitt livs bästa skoltid. Praktiska Gymnasiet har sedan 1999 utvecklat en modell för gymnasiala lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi 33 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt, detta för att utbildningen ska bli den bästa för våra elever.

Dela detta jobb

Logga
Lärare i Engelska och Idrott, Praktiska Gymnasiet i Täby

Praktiska Sverige AB