pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare i engelska och annat ämne åk 6-9 Brandbergsskolan

Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Lärare i engelska och annat ämne åk 6-9 Brandbergsskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Välkommen att utvecklas med oss

Brandbergsskolan ligger i Brandbergens centrum, Haninge kommun och är en F-9 skola med fritidshem, förberedelseklass, lärstudio och särskoleklass 6-9. Skolan har också en mediaprofil från åk 7-9 samt en kockprofil åk 7-9.
Brandbergsskolan har sedan 2014 bedrivit ett omfattande utvecklings- och förbättringsarbete med goda resultat och nu går vi in i nästa skede i det arbetet -fokus på det pedagogiska och didaktiska. Nu söker vi en kollega till vår engelsklärare i åk 6-9 som behöver en parhäst som hon kan bilda ett starkt team med. 

Ditt uppdrag

Som lärare i engelska ansvarar du för planering, genomförande samt uppföljning och utvärdering av din undervisning. Det är viktigt att du är en tydlig pedagog som sätter individen i fokus och möter eleverna där de befinner sig, både kunskapsmässigt och socialt. Det är viktigt att du är bra på att skapa goda relationer för det värdesätter vi högt då vi är övertygade om att det är en viktig del i byggandet av en bra skola.

Tjänsten består av undervisning i engelska för årskurs 6-9. Vi ser gärna att du har ett eller flera ämnen till i din lärarlegitimation för att kunna kombinera engelskan med annat ämne utifrån behov i arbetslaget.

Uppdrag som mentor ingår i tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i rekryteringen och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov. 

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som:

  • är legitimerad lärare med behörighet i engelska och annat ämne för åk 6-9.

  • är trygg i din lärarroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med skolans styrdokument.

  • har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv studieatmosfär i din undervisning

  • kan skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar, arbeta självständigt och ha ett gott ledarskap i och utanför klassrummet.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kan komma att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten är tillsvidare med provanställning i max 6 månader.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde i September eller enligt överenskommelse.

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/640

Kontakt: Ioanna Costas
08-6068806

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2022-08-31

Sista ansökningsdag:
2022-09-30

Dela detta jobb

Lärare i engelska och annat ämne åk 6-9 Brandbergsskolan

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen