pedagogjobb.se

Logo

Lärare i engelska åk 7-9 till Oxbacksenheten

Ansök nu

Lärare i engelska åk 7-9 till Oxbacksenheten

En dag på jobbet  

Oxbacksenheten är en treparallellig F–9-skola med ca 670 elever. Du kommer att arbeta på högstadiet och den huvudsakliga undervisningen sker i engelska men vi ser gärna att du har annan ämnesbehörighet t.ex SO eller svenska/sva. Tjänsten kan vara allt från 70-100%. Du kommer att undervisa och leda högstadiets elever i deras utbildning där även mentorskap ingår i uppdraget. Du ingår i ett arbetslag och arbetar tillsammans med andra undervisade lärare i syfte att stärka undervisningen. Kollegialt lärande är ett pågående arbete i vår verksamhet och bidrar till utveckling för såväl dig, dina kollegor och elever. Du bedriver undervisning på ett inspirerande sätt och sätter elevernas utveckling och lärande i fokus. 

Skolans värdegrund vilar på en ansvarskultur där det är viktigt att alla är med och definierar behoven och tillsammans prioriterar efter de resurser som finns.

Vem är du?  
Oxbacksenheten söker dig som i första hand är utbildad och legitimerad lärare. Du är väl förtrogen med skola som organisation och är väl bekant med uppdrag och styrdokument. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt att kommunicera med elever, vårdnadshavare och kollegor på ett sätt där du tar ansvar för budskapet och att mottagaren förstår vad du menar.  Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa i engelska på högstadiet. Vi förutsätter att du är en trygg vuxen som har förmåga att stödja alla elever i deras utveckling och har god kompetens att möta alla barn utifrån deras förutsättningar och behov.
Saknar du lärarlegitimation men har ämneskunskaper och erfarenhet av pedagogiskt arbete är du också välkommen att söka.

- Du är professionell i din yrkesroll  
- Du är har ett relationellt förhållningssätt
- Du är lösningsfokuserad

Vi erbjuder dig  
En heltidstjänst tillsvidare.  

Utöver kommunens generella medarbetarförmåner får du som lärare ta del av den nya satsningen på lärare i Södertälje kommun. I satsningen ingår bland annat:  

- avsatt tid till ämnesbaserad kompetensutveckling för samtliga grundskollärare  
- möjlighet att söka stipendier  
- möjlighet att söka lokalt forsknings- och utvecklingsbidrag  
- delta i kommunövergripande nätverk för kollegialt lärande  

För att du ska få rätt förutsättningar att trivas och göra ett bra jobb erbjuder vi dig bland annat:  

- att vara en del av skola som strävar mot att möta alla elever där varje skoldag genomsyras av ett gott lärande och trygghet
- kollegialt lärande i arbetslag och ämneslag
- möjlighet att vara med och utveckla nya arbetsmetoder  
- stödjande och verksamhetsnära skolledning
- pedagogisk lunch  
- friskvårdsbidrag, (3000 kr/år)  

Välkommen till oss!  
Oxbacksenheten är en F–9-skola som ligger i Södertälje där åk F–3 har sina lokaler i en av kommunens äldsta skolor i centrala Södertälje, Bellevuegatan 6–8 och åk 4–9 finns på Mariekällgatan 3. Skolan har ca 670 elever där ca 80 anställda arbetar utifrån ett elevcentrerat förhållningssätt. Vår verksamhet genomsyras av en inkluderande undervisningsmiljö som präglas av kognitivt utmanande lärande, där elever och pedagoger utvecklas och utmanas tillsammans. Vi vill att alla elever ska lyckas och utvecklas utifrån sina förutsättningar. Därför är skolgången på Oxbacksenheten en mycket viktig start för varje elevs utveckling. Här ska varje elev känna att man lyckas!

Är du intresserad? Tveka inte att söka jobbet!

Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tas i anspråk av övertalig personal. 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster

Titel:
Lärare i engelska åk 7-9 till Oxbacksenheten

Omfattning:
70-100%

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
 

Sök tjänsten

Sista ansökningsdag: 2020-07-15

 

För mer information om tjänsten

Lena Youssef 

Rektor

 08-52301475

Eva Fältö 

Biträdande rektor F-4

 0852306699

Julijana Ristic 

Biträdande rektor

 08-52304965

Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter
08-5230 1000

 

Följ oss

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Youtube
  Instagram

 

Dela/Printa

     

 

Är du redo för Södertälje? Vill du arbeta i en av Sveriges mest intressanta skolkommuner? Kom till Södertälje! Det är här det händer! 

Egentligen handlar allt vårt arbete om att skapa förutsättningar att göra ett bra jobb. Här prövar vi en tvålärarmodell där lärarna arbetar i par i klassrummet. Vi har pedagogistor, ateljeristor och utvecklingslärare som stöttar och coachar våra medarbetare ute på förskolorna och skolorna. Och här har vi en gemensam modell för det kollegiala lärandet där fokus ligger på att lära av varandra och utveckla ämnesundervisningen. Att utveckla och förbättra förskolan och skolan måste göras systematiskt av skickliga ledare och lärare. Dessutom på ett strategiskt och långsiktigt sätt. Vår utveckling bygger på det forskningen visat är framgångsfaktorer för förbättringsarbete i förskola och skola. 


Monica Sonde
Utbildningsdirektör 

Dela detta jobb

Logo
Lärare i engelska åk 7-9 till Oxbacksenheten

Södertälje kommun – Utbildningskontoret