pedagogjobb.se

logga

Lärare i engelska

Företag Sotenäs kommun
Ort
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

Lärare i engelska

Sotenäs Kommun

Sotenäs - havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun. Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Om oss

Den kommunala gymnasie-och vuxenutbildningen tillhör utbildningsförvaltningen i Sotenäs kommun och är en del av Sotenäs Symbioscentrum. Verksamheten omfattas av gymnasieskolans introduktionsprogram, vuxenutbildning på grundläggande- och gymnasial nivå, svenska för invandrare (SFI) och särvux. Vi bedriver även lärlings-, yrkes- och uppdragsutbildningar i ett nära samarbete med det lokala näringslivet. Vi har ett gemensamt kurs-och utbildningsutbud i samarbete med Lysekil, Munkedal, Strömstad och Tanums kommun. Vi vill genom det livslånga lärandet stödja ungdomars och vuxnas lärande och möjligheter att lära om och lära nytt hela livet för att kunna etablera sig på arbetsmarknaden eller för att studera vidare.

Arbetsuppgifter

Som lärare kommer du att ansvara för undervisning inom gymnasieskolans engelska 6 hos oss på vuxenutbildningen. Du ansvarar du för planering, genomförande, bedömning och betygssättning i enlighet med rådande styrdokument för kommunal vuxenutbildning. Tjänsten innebär en väldigt fri roll att ansvara för undervisning av en heterogen målgrupp, vilket ställer höga krav på flexibilitet kring undervisningsformer och hög individanpassning.

Du arbetar i nära samarbete med framför allt skolledning och studie-och yrkesvägledare. Lärare med samma ämneskompetens finns som bollplank på skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarlegitimation och är behörig att undervisa i engelska. Gymnasiebehörighet inom engelska eller motsvarande erfarenhet från undervisning av vuxna är meriterande. För att lyckas med uppdraget har du ett genuint intresse av språkutveckling. Du är van att arbeta självständigt och lösningsfokuserat för att individanpassa och variera undervisningen utifrån kursplanen för engelska. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen. Vi ser gärna att du i din pedagogik använder digitala hjälpmedel för när-, hybrid-och distansundervisning och är intresserad av att utveckla din egen och elevernas digitala kompetens.

Då vuxenutbildningen är under ständig förändring, för att möta samhällets behov och utveckling, söker vi dig som gärna vill vara med på vår utvecklingsresa inom vuxenutbildningen i Sotenäs kommun. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intresserad? Välkommen med din ansökan!

Villkor

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid. Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden, så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen till det livslånga lärandet i Sotenäs kommun.

Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Deltid

Tillträde

     2021-09-27 eller enligt överenskommelse

Löneform

     Månadslön, individuell lönesättning

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     25%

Ort

     Kungshamn

Län

     Västra Götalands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/95

Kontakt

  • Daniel Nordström, 0523 - 66 46 79

Facklig företrädare

  • Vision, nås via kommunens växel, 0523 - 66 40 00

  • Lärarnas Riksförbund, Tobias Lundqvist, 0722 - 06 72 53

  • Lärarförbundet, Dick Brahm, 0721-1417985

Publicerat

     2021-09-08

Sista ansökningsdag

     2021-09-19

Dela detta jobb

logga
Lärare i engelska

Sotenäs kommun