pedagogjobb.se

logga

Lärare i CNC/skärandebearbetning

Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-10

Ansök nu

Lärare i CNC/skärandebearbetning

Bildningsförvaltningen, Gymnasiet
På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.
Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa på gymnasieskolans industritekniska program med inriktningen produkt och maskinteknik, som ska ge eleverna kunskaper om hantering av verktyg och industriella utrustningar samt om hantering och bearbetning av metall.

Du som får tjänsten kommer ha det övergripande ansvaret för elevgruppen och sköta den dokumentation och de kontakter som detta innebär. Uppdraget innebär att tillsammans med industriarbetslaget planera, genomföra och följa upp undervisning.

I arbetsuppgifterna ingår mentorskap för ett antal elever. I det ingår ett stort ansvar för att följa upp och stödja dina mentorselever och att aktivt delta i elevhälsoarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare på gymnasienivå med yrkeslärarexamen eller du som genom arbetslivserfarenhet förvärvat goda yrkeskunskaper inom området skärandebearbetning/CNC.

Även du som har annan kvalifikation är välkommen att söka, vid en eventuell anställning blir anställningen då tidsbegränsad utifrån legitimationskrav för tillsvidare.

Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. I enlighet med uppdraget kan du också ta eget ansvar och arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har vana av att leda grupprocesser samt att anpassa undervisning utifrån gruppens och individernas behov.

Vi söker dig som gillar att tänka nytt, som ser olikheter och mångfald som en grund för lärande och utveckling.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    180815
Löneform    Fast timlön/månadslön
Körkortskrav    B
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Örnsköldsvik
Län    Västernorrlands län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/374

Kontakt    
Lars-Erik Edblad, rektor, 070-2858706

Facklig företrädare    
Åsa Elfving, Lärarnas Riksförbund, 070-584 84 16
Johanna Holmström, Lärarförbundet, 070-190 90 25

Sista ansökningsdag    2018-08-10

Dela detta jobb

logga
Lärare i CNC/skärandebearbetning

Örnsköldsviks kommun