pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare i årskurs 4-6 till Långängskolan

Ort
Utgår

2021-12-07

Ansök nu

Lärare i årskurs 4-6 till Långängskolan

I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare.

Långängskolan är en F-6 skola i centrala Hallsberg som befinner sig i en spännande utvecklingsprocess! För två år sedan blev skolan helrenoverad och idag har vi tillgång till mycket fina undervisningsytor och Smartboards i varje klassrum. Framöver kommer även den redan stora och härliga skolgården att genomgå en upprustning och på grund av ökande elevantal kommer en extern byggnad tillkomma under nästa termin. Till detta finns en stabil och närvarande ledning som under drygt två års tid arbetat för att skapa en väl utbyggd elevhälsa och grundorganisation. Detta för att pedagogerna ska få bästa möjliga förutsättningar för att utföra sitt arbete. Våra målbilder för medarbetare är tydlighet och trygghet, ingen ska känna sig ensam i sitt uppdrag! Utifrån detta arbetar vi tillsammans för att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra elever att utvecklas, både i sina kunskaper och förmågor, men även som individer.

Om tjänsten

Vi söker nu förstärkning till vår skola som mentor och undervisande i åk 4-6. Tjänsten är på 100% och undervisningen sätts ihop utifrån dina och övriga arbetslagskollegors behörigheter och intressen. Våra arbetslag består av en fantastisk blandning av erfarna och nyexaminerade lärare som tillsammans arbetar med eleven i fokus. Vi vill att du värdesätter laganda, ser nyttan av att samplanera och dela med sig av kunskaper och erfarenheter. Vi vill också att du arbetar för att skapa en inkluderande miljö och har goda relationer till elever, vårdnadshavare och elevhälsoteam. Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar arbetsplatsen genom dina idéer och förbättringsförslag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen och är behörig att undervisa på mellanstadiet. Du har erfarenhet av undervisning i skola och av praktiskt arbete utifrån gällande läroplan (Lgr11). Det är meriterande om du har goda kunskaper inom språkutvecklande arbetssätt och om du är intresserad av att använda IT som en del av din undervisning.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet och kan planera och följa upp ditt arbete. Du har lätt för att kommunicera med både vuxna och barn. Vi tror att du vill utvecklas i din roll som lärare och bidra till skolans fortsatta utveckling. Du är en engagerad medarbetare som har en god samarbetsförmåga och kan skapa förtroenden och lyssna in olika behov.

Vi erbjuder dig

  • Att få arbeta i en skola som kommit långt med digitalisering, alla elever och pedagoger har en egen iPad som pedagogiskt verktyg sedan flera år tillbaka. Samtliga klassrum är utrustade med Smart Board och till stöd har kommunen en IKT-pedagog som handleder kommunens skolor.
  • Att vara del av ett stort kollegium med många möjligheter till kompetensutveckling och kollegialt lärande.
  • En närvarande ledning och väl utbyggd elevhälsa för gott stöd i ditt uppdrag
  • Att få arbeta i en kommun med en unik matematiksatsning som sträcker sig från F-9 med både samarbeten tillsammans med forskargrupper och tillgång till fysiska och digitala läromedel i framkant.
  • Friskvårdsbidrag

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2021-12-07. Urval och intervjuer sker löpande.

Vänligen bifoga din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning direkt i ansökan.

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla kontakter gällande annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Rekryteringen gäller under förutsättning att nödvändiga beslut fattas.

Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter Hallsbergs kommun, 0582-685000

Kontaktpersoner

Anna-Karin Goddard

Bitr. rektor Långängskolan

0582-685298

anna-karin.goddard@edu.hallsberg.se

Dela detta jobb

Lärare i årskurs 4-6 till Långängskolan

Hallsbergs kommun