pedagogjobb.se

Arbetsplatsen

Välkommen att söka jobb i Gnosjö kommun, en spännande arbetsplats där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i din karriär. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Våra värdeord är mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Som personalförmåner erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi arbetar aktivt med vårt mål att ha en god arbetsmiljö där medarbetarnas kompetens och initiativ tas tillvara.

Gnosjö kommun ligger i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige, och där vi som kommuner samverkar inom flera olika verksamhetsområden. Den speciella Gnosjöandan lever i allra högsta grad genom människors företagsamhet, finurlighet, samarbetsvilja och lösningsorienterade förhållningssätt.

Ekbackens skola i Åsenhöga har ca 80 elever från förskoleklass till årskurs sex.

Runt skolan finns en härlig och stor skolgård som stimulerar till lek. Till skolan finns en aktiv föräldraförening knuten.

Läs mer >>

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med undervisning i förekommande ämnen i årskurs 4-6. I arbetet ingår också den dagliga administrationen och kontakt med elever, vårdnadshavare och elevvårdspersonal.

Vi söker dig som har eleven i fokus, kollegiet som kompetensresurs och både vill utveckla den pedagogiska professionen i linje med det individuella uppdraget och samtidigt delta i en kollegial utvecklingsprocess.

Du är väl förankrad i den pedagogiska forskningen och besitter förmågan att kommunicera denna likväl som metoder till elever och vårdnadshavare. Du har en välkomnande praktik där samverkan med olika personer och professioner är ett givet inslag i din lärargärning.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete och/eller arbete med barn och unga ses som meriterande. Vi lägger stor vikt vid social kompetens, personlig lämplighet och förmåga till samverkan med kollegor och övrig personal.. Vi ser att du har lärarlegitimation och/eller lärarexamen med behörighet för undervisning i förekommande ämnen i årskurserna 4-6.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid. 75-100 %
Tillträde: Tillträde vid höstterminens början.
Antal platser: 1

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-06-01
Arbetsgivarens referensnummer: A955911

Upplysningar

Emma Melert
Rektor
0370 - 33 11 94

Åsa Gabrielsson
Lärarförbundet
0370 - 33 11 22

David Thunborg
Lärarnas Riksförbund
0370 33 14 12

Lärare i årskurs 4-6 till Ekbackens skola i Åsenhöga

Ansök nu

Dela detta jobb