pedagogjobb.se

Lärare i årskurs 4-6

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2021-08-06

Ansök nu

Lärare i årskurs 4-6

Vi är en dynamisk skola från förskoleklass till årskurs 9. Vi förnyar och förbättrar ständigt våra pedagogiska metoder och fokus är alltid på den individuella elevens kunskaper och utveckling.

British Junior är först och främst en kunskapsskola men våra pedagoger lär också barnen den fulla meningen med empati, social interaktion, förståelse för andra kulturer och disciplin. Vi lär eleverna att hövlighet, respekt, kunskap, förståelse, acceptans och samarbete är vägen till långsiktig framgång. Om du brinner för att inspirera och arbeta nära eleverna för att skapa glädje och trygghet i lärandet är du kanske vår nya kollega på British Junior!

Vi söker dig som har lärarexamen och som är behörig att undervisa i årskurs 4-6. Som medarbetare hos British Junior är du ett gott föredöme för våra elever och du hjälper till att föra ut vår värdegrund. Du har ett coachande förhållningssätt med förmågan att skapa en lärmiljö där varje elev blir sedd och du brinner för att få alla eleverna att förstå och utvecklas så långt som möjligt. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning till skolutveckling och till kollegialt lärande. Du ser arbetet i arbetslaget som en förutsättning för hög måluppfyllelse och försöker tillsammans med lärare och skolledning utveckla undervisningens innehåll och metoder på ett systematiskt sätt.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. Som medarbetare hos British Junior är du ett gott föredöme för våra elever. Du hjälper till att föra ut vår värdegrund och genom uppmuntran och respekt hjälper du eleverna att nå sin fulla potential.

Som lärare i årskurs 4-6 på British Junior planerar, genomför och följer du upp din undervisning enligt LGR11. Undervisningen sker på svenska.

Dela detta jobb

Lärare i årskurs 4-6

Yobber AB