pedagogjobb.se

Nåntunaskolan

Har du erfarenhet av arbete som lärare i årskurs F-5? Vill du arbeta på en skola där vi ser nyttan av att samarbeta?
Välkommen till Nåntunaskolan!

Nåntunaskolan är en F-5 skola med 175 elever. På fritidshemmet är cirka 130 barn inskrivna. Skolan ligger i södra delen av Uppsala i ett lugnt bostadsområde. Vi har fina och ändamålsenliga lokaler och en vacker, naturskön omgivning. På Nåntunaskolan trivs vi tillsammans, hjälper varandra och ser nyttan av att samarbeta. Därför har vi också en lugn och stimulerande arbetsmiljö för våra elever.

Här kan du läsa mer om Nåntunaskolan (http://www.nantunaskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som lärare i denna tjänst undervisar du i matematik och engelska i årskurs 2 och 5. Du kommer arbeta som klasslärare tillsammans med två andra lärare i årskurs 2 och 5, samt en resurspedagog i årskurs 2. Vi arbetar aktivt med värdegrundsarbetet för att skapa en god plattform för elevers trygghet och välbefinnande i vår skola. Du får möjligheten att göra skillnad för våra elever genom att bidra med din kompetens, kunnande och ditt engagemang för att med eleven i centrum verka för att skolan når sina mål. Du planerar, genomför och följer upp din undervisning i enlighet med styrdokumenten. Vi strävar efter ett kollegialt lärande där du har ett nära samarbete med dina kollegor. Tillsammans arbetar ni för att alla elever ska trivas och utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare med erfarenhet av arbete som lärare i årskurs F-5.

Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat samt har en god ledarskapsförmåga. Vidare har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker samt har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Karen Natvig, rektor, 018-727 53 44

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Jennie Mattsson, 070-277 25 75

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare i årskurs 2 och 5 till Nåntunaskolan

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-25

Ansök nu

Dela detta jobb