pedagogjobb.se

Stordammens skola

Är du legitimerad lärare med vilja, engagemang och drivkraft för undervisningen? Vill du vara med och utveckla skolan tillsammans med oss?
Välkommen till Stordammens skola!

Stordammen F-9, den internationella skolan nära dig och har grundskoleverksamhet i år F-9. Skolan är två och tre -parallellig och har cirka 690 elever indelade i 24 klasser. Skolan präglas av en avspänd och vänlig atmosfär. Vi har ett välsorterat skolbibliotek, en stor sporthall och en samlingssal med möjlighet till föreläsningar och filmvisningar. Nytt kulturcenrum i anslutning till skolan.

Här kan du läsa mer om Stordammens skola (https://stordammen.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som lärare hos oss förväntas du vara beredd på utmaningar och inta ett aktivt förhållningssätt som innebär eget ansvar och egna initiativ. Du kommer att samarbeta i ett team med fritids och åk 3 lärare. Du dokumenterar och följer upp i Unikum. Du förväntas även att delta i kontinuerlig fortbildning och skolutvecklingsarbete.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare för åk 1-6. Du har erfarenhet av att självständigt planera och genomföra arbetsuppgifter samt samarbete med andra lärare/fritids. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning åk 1-6. Att du kan använda dator obehindrat i ditt arbete är en förutsättning.

Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat samt har en god ledarskapsförmåga. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Gabriella Ekström Filipsson, rektor, 018-727 52 09

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Katarina Åkersten, 018-727 52 50
Lärarnas Riksförbund, Katarina Larsson, 018-727 52 50

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare i åk 3 till Stordammens skola

Ansök nu

Dela detta jobb