pedagogjobb.se

Lärare hem och konsumentkunskap

Ort
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Lärare hem och konsumentkunskap

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Vilka är vi?
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. På Sanda Utbildningscentrum går det cirka 1400 elever och vi är cirka 200 personal där våra gemensamma ledord är Glädje, Engagemang, Trygghet och Utmaning, Professionalism

Vad gör vi?
Skolan är ledande på att kombinera studier och idrott på alla nivåer där elever får möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Detta för att på bästa sätt förbereda eleverna inför framtiden.

Vad innebär arbetet?
Du kommer att undervisa elever på Sanda Idrottshögstadium i hem- och konsumentkunskap och eventuellt annat ämne. I arbetet ingår mentorskap där du ger stöd och vägledning åt dina elever. Tillsammans med dina engagerade kollegor i programlaget/ämneslaget arbetar ni kontinuerligt för att förändra och förbättra undervisningen.

Vem söker vi?
Du som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i hem- och konsumentkunskap och ev annat ämne. Du har goda ämneskunskaper och är pedagogiskt skicklig. Som lärare är du en tydlig ledare och mån om att skapa goda och förtroendefulla relationer med eleverna. Du har goda IT-kunskaper och kan på ett naturligt sätt använda digitala verktyg i din undervisning. Vi på Sanda Utbildningscentrum fäster stor vikt på personlig lämplighet där vi värdesätter dina kvalifikationer såväl som personliga egenskaper.

Du är..
- Engagerad och har en god kommunikationsförmåga
- Skicklig på att skapa goda relationer samt mån om att ge ett gott bemötande
- Tålmodig och flexibel
- Kreativ och lösningsfokuserad

Övrig information:
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
Tjänsten avser ett föräldrarvikariat och kan eventuellt komma att förlängas.

Vid frågor kontakta
Henrik Ader, Rektor - telefonnummer: 036-106472, henrik.ader@jonkoping.se


Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Sanda Utbildningscentrum
Anställningsform    Tidsbegränsad
Omfattning    50 %
Tillträdesdag    2020-03-01 till 2020-06-18 med ev förlägning
Sista ansökningsdag    2020-01-26
Referensnr    20-61-0001
Publicerad    2020-01-09

Dela detta jobb

Lärare hem och konsumentkunskap

Jönköpings kommun