pedagogjobb.se

Gymnasieskolan Knut Hahn är en modern skola som innehar de flesta av de nationella programmen. Handelsprogrammet ligger sedan ett par år tillbaka i framkant med sitt entreprenöriella arbetssätt och hela skolan arbetar aktivt med detta förhållningssätt.

Tjänsten tillsätts på grund av pensionsavgång.

Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas. Det gör vi tillsammans!

I utbildningsförvaltningen arbetar vi efter den röda tråden, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola, särskola till gymnasie- och vuxenutbildning.

Ta chansen att jobba i en kommun som fokuserar på kärnan i utbildningen!

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus.
Ronneby kommun har 29 000 invånare och ligger attraktivt mellan skog och hav. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska jobba som yrkeslärare på Handelsprogrammet, Gymnasieskolan Knut Hahn och kommer att ha undervisning i Marknadsföring, Affärsutveckling, Service, Information, Kommunikation, Försäljning och liknande kurser som ingår i programmet. Du förväntas att arbeta i team där fullständig ämnesintegrering är en del av vardagen.
I elevernas utbildning ingår att driva UF-företag samt APL på företag, där du förväntas att med stort engagemang utveckla goda kontakter med företag.

Du kommer att ingå i ett team som aktivt jobbar för att nå uppsatta mål för utbildningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet från näringslivet inom marknadsföring, kommunikation, ledarskap och entreprenörskap. Du ska vara pedagogisk och engagerad för att utveckla elevernas entreprenörskap.

Som person måste du ha stor flexibilitet och prestigelöshet.

ÖVRIGT
I utbildningsförvaltningen, med cirka 900 anställda, arbetar vi efter den röda tråden, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola, särskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Intervjuer och rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Kom därför gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Lärare Handels- och administrationsprogrammet

Företag Ronneby Kommun
Ort
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Dela detta jobb