pedagogjobb.se

Logo

Lärare gymnasiesärskola

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Lärare gymnasiesärskola

Arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi drygt 1500 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus att finnas till för våra invånare, företagare och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och satsar mot en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. Som en linje i vårt arbete och för en gemensam kultur, arbetar vi efter vår värdegrund Vi i Klippan och inriktningarna "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Och inte minst, vi jobbar i en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att undervisa i gymnasiegemensamma ämnen; sv, ma, en, sh, re, hi, nk och estetisk verksamhet och individuellt val inom gymnasiesärskolans nationella program åk 1-4. Tjänsten innebär att du arbetar inom särskolans verksamhetsområde i Klippans kommun där även grundsärskolan är en del av denna.

Utöver sedvanlig undervisning ingår att deltaga i särskolans arbetslag och arbeta för att nå god måluppfyllelse för hela särskolan. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med andra pedagoger och elevassistenter där uppdraget är att våra elever når sin fulla potential.

Mentorskap ingår.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har lärarlegitimation med behörighet för undervisning i gymnasiegemensamma ämnen på gymnasiesärskolan. Vi kan även tänka att, om du är intresserad av att jobba med oss och har en lärarutbildning, erbjuda dig att läsa in kompetensen för särskola på arbetstid.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom särskolan.

Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett professionellt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och du ser och möter elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar.

Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag.

Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete och du har lätt för att sätta upp mål och att följa upp och tillsammans med kollegor utvärdera resultat. Du har även en positiv inställning, ett flexibelt arbetssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till utveckling av verksamheten.

Vi kommer att intervjua kontinuerligt under rekryteringsprocessen.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Omfattning/Varaktighet

Heltid, Tillsvidare

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Helene Berggren , Rektor särskola
Telefon 0435-28 670
E-post helene.berggren@ klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Arbetsgivare

Klippans kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen

Dela detta jobb

Logo
Lärare gymnasiesärskola

Klippans kommun