pedagogjobb.se

Verksamhetsområde Lärande, Bergetskolan

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt!

Verksamhetsområdet Lärande har uppdrag att vara service-, samordnings- och ledningsstöd inom förskola, fritidshem, grundskola, integrerad särskola, elevvårdsteam och musikskola.

Våra grundskolor präglas av trygghet och trivsel. Eleverna ska stimuleras till kreativitet, möjlighet till rörelse, fantasi, nyfikenhet samt lust att lära och begåvning uppmuntras och utmanas.

Arbetssätt och arbetsformer ska anpassas och utvecklas efter individens och gruppens förutsättningar och behov så att självkänsla och medkänsla kan utvecklas och stärkas.

Vi har gjort medvetna utvecklingssatsningar som ska vara uthålliga. Under det närmsta året kommer vi att arbeta med följande tre SMARTA mål på alla skolor i Orsa:

  • Matematik
  • Den fysiska lärmiljön
  • Utveckling av Lärlag

Vår verksamhetsidé är att skapa ett gott lärande i en trygg miljö där alla ska lyckas!

Vi söker en behörig och legitimerad lärare för ett längre vik och eventuellt tillsvidareanställning på 100 %. Vikariatet är att överta klass- och ämnesläraransvar, i klass 4, när ordinarie lärare går på graviditetsledighet.

Tillträdesdag är 20200401 men vi vill att man är med och går bredvid ordinarie lärare under två veckor i slutet på mars 2020, som förstås är betald tid. Vikariatet gäller under slutet av denna termin samt hela kommande läsår 20/21 och kan övergå i tillsvidareanställning.

Ämnesundervisningen i denna tjänst består under detta läsår av engelskamatematiksvenska och alla SO-ämnen. Därav stor fördel med behörighet inom dessa ämnesområden. Utöver ämnesundervisning ingår klasslärarskap i samarbete med pedagogisk resurs som är knuten till klassen samt i nära samarbete med övriga ämneslärare i klassen/arbetslaget.

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har följande egenskaper:  

Du är en person som skapar lugn, trygghet och struktur i gruppen och i verksamheten. 
Du är professionell i ditt bemötande och i din kommunikation.
Du har en grundsyn där alla elever kan och vill lyckas.
Du är fylld av idéer och vill tillsammans med dina kollegor utveckla skolan till att bli en kreativ och kollegial arbetsplats för elever och personal.

Inom ramen för lärlag arbetar vi aktivt med kooperativt lärande.

Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform    Provanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20200401
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Ort    Orsa
Län    Dalarnas län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/9
Kontakt    
Erik Kinell, 0250-55 22 22
Facklig företrädare    
Mikael Smids, Lärarnas Riksförbund, 0250 - 55 21 00 (växel)
Malin Persson, Lärarförbundet, 0250 - 55 21 00 (växel)
Publicerat    2020-01-29
Sista ansökningsdag    2020-02-29

Dela detta jobb