pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare, grundskola

Ansök nu

Lärare, grundskola

Verksamhetsområde Lärande, Kyrkbyns skola 

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. Här finns vildmark runt knuten och kulturen i centrum. I Orsa gör vi saker tillsammans på ett enkelt sätt med nära samverkan och korta beslutsvägar. I Orsa skapar vi med människor, inte för, här finns livskvalitet och vi gör saker möjliga. I Orsa finns gemenskap, mod och skaparkraft.

Verksamhetsområdet Lärande har uppdrag att vara service-, samordnings- och ledningsstöd inom förskola, fritidshem, grundskola, integrerad särskola, elevvårdsteam och musikskola. 

Våra grundskolor präglas av trygghet och trivsel. Eleverna ska stimuleras till kreativitet, möjlighet till rörelse, fantasi, nyfikenhet samt lust att lära och begåvning uppmuntras och utmanas. 

Arbetssätt och arbetsformer ska anpassas och utvecklas efter individens och gruppens förutsättningar och behov så att självkänsla och medkänsla kan utvecklas och stärkas. 

Vår verksamhetsidé är att skapa ett gott lärande i en trygg miljö där alla ska lyckas!

Vi har gjort medvetna utvecklingssatsningar och vår strategi är att ha få men uthålliga satsningar. Under det närmsta året kommer vi att arbeta med följande tre SMARTA mål:

 • Andelen elever som klarar kunskapskraven i ämnet matematik ska uppgå till 100%.

• Andelen elever som klarar kunskapskraven i ämnet svenska ska uppgå till 100%.

• Elevernas upplevda trygghet och studiero ska uppgå till 100%.

Under förutsättning att erforderliga beslut tas söker vi dig som är legitimerad lärare i ämnena Sv/No åk 4-6, gärna med speciallärarkompetens, och vill vara med i vår satsning för ett gott lärande.

Du är en person som skapar lugn, trygghet och struktur i gruppen och i verksamheten. Du är professionell i ditt bemötande och i din kommunikation. Du har en grundsyn där alla elever kan och vill lyckas. Du är fylld av idéer och vill tillsammans med dina kollegor utveckla skolan och det långsiktiga arbetet i ambitionen att skapa god måluppfyllelse och goda studieresultat. Som en del av vår personal ingår du i ett arbetslag, bestående av både kvinnor och män, som jobbar med kooperativt lärande, STL och där elevernas lärande ständigt är i fokus. Digitala verktyg är en del av det dagliga arbetet.

I Orsas skolor har all personal ansvar för elever.

Intervjuer och rekrytering sker löpande.

Vår ambition på Kyrkbyns skola är att den ska präglas av trygghet och trivsel. Vi samarbetar mycket för att alla barn ska vara allas barn.

Välkommen med din ansökan! 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare, grundskola

Orsa Kommun - Barn och utbildning