pedagogjobb.se

Lärare grundskola

Företag Region Gotland
Ort
Utgår

2021-08-15

Ansök nu

Lärare grundskola

Inom Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Utbildnings- och arbetslivsförvaltningens 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Välkommen till oss på Vänge skola!

Vänge skola är en lite familjär skolenhet där kunskap, trygghet, studiero och engagerad personal är en röd tråd genom verksamheten. På skolan har vi ca: 50 elever och 6 personal där du kommer att bli en viktig pusselbit i verksamheten. Vi kommer att ha 3 klasser fördelat på en F-1:a, 2-3:a samt en 5-6:a. Skolans storhet är att alla känner varandra vilket skapar trygghet och att vi kan ge eleverna det där lilla extra. Du som lärare kommer vara kopplad till lågstadiet.

Vänge ligger ca: 20 minuter med bil från Visby, strax utanför Roma. Bussförbindelser finns.

Arbetsuppgifter

Som lärare hos oss håller du en strukturerad undervisning utifrån Lgr 11, följer upp och analyserar din undervisning och elevernas resultat. Du är en tydlig ledare i klassrummet och vågar pröva nya vägar för att ständigt sträva efter att förbättra din undervisning. Du arbetar med höga förväntningar och ser goda relationer med elever och vårdnadshavare som den naturliga starten för ditt arbete.

I samarbete med kollegor skapar du tillgängliga lärmiljöer utifrån ett tydligt och lågaffektivt ledarskap. Du tar ansvar för och deltar i relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare mot 1-3 alternativt 4-6. Det är även meriterande om du är förskoleklasslärare. Skolan har behov av flera ämnesbehörigheter så alla kombinationer är välkomna att söka.

Du har en positiv grundsyn och tror på varje individs vilja att utvecklas och lära, är prestigelös samt lösningsfokuserad och förstår nyttan av att arbeta i ett team. Som person har du har god förmåga att skapa relationer med elever, föräldrar, dina kollegor och skolans elevhälsoteam. Du har förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån Lgr 11.

Det är också viktigt att du är flexibel och lätt kan anpassa dig till ändrade omständigheter i verksamheten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Dela detta jobb

Lärare grundskola

Region Gotland