pedagogjobb.se

Lärare Fritidshem Närlundaskolan

Ansök nu

Lärare Fritidshem Närlundaskolan

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

NÄRLUNDASKOLAN ligger naturnära och centralt i Ekerö tätort. Skolan har 370 elever i åk F-6. Den har nyligen byggts om och har modern teknisk utrustning i alla lokaler. Personalens förhållningssätt är inkluderande och vi strävar efter att göra utbildningen tillgänglig för alla. Arbetsmiljön är en miljö för lärande. Vi tycker att personalens lärande är lika viktigt som elevernas.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning
I Ekerö kommun får lärare tid till eleverna och undervisningen – idag är vi en av Sveriges främsta skolkommuner. För att ge eleverna de bästa förutsättningarna delar våra kommunala skolor kontinuerligt med sig av erfarenheter och lärdomar med varandra.

Som lärare i fritidshem/fritidspedagog samordnar och driver du utvecklingsarbetet framåt och axlar rollen som pedagogisk utvecklare för Närlundaskolans fritidshem. Du ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera fritidshemsverksamheten med utgångspunkt från skolans hälsofrämjande utvecklingsmål, samt nationella mål och riktlinjer. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till en positiv, meningsfull och utvecklande miljö före och efter skolan, samt under raster och lov. Undervisning eller stöttning i klasser kan förekomma under skoltid.

Du är lyhörd och fångar upp elevernas intressen, idéer och förslag till aktiviteter. Du har höga ambitioner och passion för det du gör. Vi erbjuder ett spännande och utmanande uppdrag där du som pedagogisk utvecklare kommer få tid och möjlighet att utveckla verksamheten tillsammans med kollegor och skolledning under både enskild och gemensam planeringstid.

Du som arbetar på Närlundaskolan kommer ha möjlighet att delta i olika typer av fortbildning. Tid finns i tjänsten och vi har pedagogiska konferenser varje vecka.
Välkommen att utvecklas med oss!

Kvalifikationer

För att du ska klara av uppdraget, ser vi gärna att du kan uppfylla följande kvalifikationer:

  • Du är legitimerad lärare i Fritidshem/Fritidspedagog.
  • Du är en trygg och stabil i din yrkesroll och har en god förmåga att skapa förtroendefulla relationer till elever, kollegor och vårdnadshavare.
  • Du är väl förtrogen med styrdokumenten.
  • Du planerar och följer upp arbetet på ett strukturerat sätt.
  • Du har ett vilja till att utveckla fritidshemmet och skolan i riktning mot att möta alla elevers behov så långt det är möjligt.

Erfarenhet av att leda utvecklingsarbeten på tidigare arbetsplatser är meriterande.


Tillträde: 2021-11-01 eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare

Länk till lediga jobb i Ekerö kommun

Om Ekerö kommun

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser.
Vi lever vår värdegrund som innebär ett stort engagemang, god kommunikation med öppen dialog och ett professionellt förhållningssätt. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
 

Kontaktpersoner

Mia Schmidt

Bitr rektor och specialpedagog

08-124 577 97

Caroline Glantz

Lärarförbundet

08-124 577 79

Åsa Lindqvist Rodell

Lärarnas Riksförbund

08-124 577 80

 

Dela detta jobb

Lärare Fritidshem Närlundaskolan

Ekerö Kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen